3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice doma porazily Podolí


Branky


0

V deštivém sobotním odpoledne sehrály svůj duel domácí Pačlavice proti hotujícím Podolí. Pačlavice v tomto zápase potvrdily roli favorita a hosty vyprovodily výsledkem 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stav utkání otevřel hlavou domácí Knap

První šanci si Pačlavice vytvořily již v 7. minutě, kdy Lukáš Obruča centroval na vápno, kde střelu Marcela Špatiny tečoval obránce hostů těsně vedle branky na roh. Jak se často říká, roh je půl gólu, a v tomto případě to platilo. Na roh Stříže si ve vápně vyskočil Knap, který hlavou otevřel skóre dnešního zápasu – 1:0. Vzápětí měli hosté příležitost z trestného kopu, který domácí brankář Vitoul vyboxoval. Domácí diváci čekali, že se opět brzy změní skóre. To se však nestalo, i když příležitostí měli domácí dost. V 10. minutě střílel Martin Grepl těsně vedle, v 18. minutě měl další šanci, ale hostující gólman mu dobře vyběhl pod nohy. Ve 24. minutě se Grepl se Špatinou nedohodli sami před gólmanem, který jim nakonec šanci zhatil. Ve 26. minutě střílel Pučan zpoza vápna těsně vedle. V 31. minutě Jiří Stříž poslal centr Greplovi, který trefil jen gólmana a ihned nato Lukáš Obruča mířil taky těsně vedle. V prvním poločase se hosté moc do hry nedostali, žádnou větší šanci si k vyrovnání nevytvořili.

Podolí se prakticky k ničemu nedostalo

Druhý poločas začal podobně jako ten první. První vážnou šanci si domácí vytvořili po osmi minutách, kdy Mara Bleša hodil aut do vápna, míč se dostal ke Špatinovi, který si ho zpracoval a prostřelil gólmana, čímž navýšil vedení na 2:0. Poté to chvilku vypadalo, že to Pačlavicím stačí, a hosté se dostávali více do hry. V 58. minutě měli nebezpečnou akci, kdy Bleša chtěl vrátit Vitoulovi míč hlavou, ale bylo to málo, hostujícímu hráči se naštěstí míč zapletl pod nohy a trefil jen Miru Vitoula, situaci vyřešil Tom Sádlík, který pak míč odkopl na roh. V 66. minutě se do velmi dobré šance dostal Lukáš Obruča, který si pohrál se dvěma obránci hostů, chtěl obstřelit gólmana, ale trefil tyč a od ní se míč odrazil ven. Pak se hosté dostávali zase do hry, i Pačlavice jsme měly několik šancí, ale žádná se nepovedla hráčům proměnit. Skóre se měnilo až v 82. minutě, kdy hosté vystřelili zpoza vápna, jejich střelu Mira Vitoul vyrazil a tím zahájil náš protiútok, kdy Tom Sádlík poslal centr na Lukáše Obruču, který střelou z hranice pokutového území vystřelil a rozvlnil síť v náš prospěch. Skóre se už nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Miriam Soldánová: Myslím, že skóre mohlo být daleko vyšší, kdyby se klukům povedlo proměnit šance, které si vytvořili. Především šance z prvního poločasu. Tři body však máme, takže první místo v tabulce je pořád naše a jsme stále neporaženi.




Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - T. Kroupa [-] , M. Bleša [-] , P. Knap [-] , D. Vlček [-] - J. Stříž [-] (68. P. Dostalík [-] ) , M. Špatina [-] (85. D. Vincenec [-] ) , Z. Pučan [-] , T. Sádlík [-] - L. Obruča [-] (86. O. Dostalík [-] ) , M. Grepl [-] (83. T. Vincenec [-] ) -

TJ Sokol Podolí
T. Kukleta [-] - D. Liolias [-] , O. Nevídal [-] , D. Cícha [-] , P. Musil [-] , L. Lazar [-] (32. L. Blažek [-] ) , F. Poláček [-] , M. Aujeský [-] , D. Šťastný [-] , P. Knap [-] , M. Jaroš [-] (86. D. Valeš [-] )

ŽK: 30. L. Lazar , 73. D. Šťastný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrazdíra Jiří - POLONEC Milan, PAVLÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.