2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice přezimují na prvním místě


Branky


0

Po výhře 2:0 nad Čebín se dosavadní lídr tabulky udržel na první pozici a přezimuje tak s 28 body na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu udeřil Špatina

 

Od první minuty jsme měli více ze hry, ale proti dobře organizované obraně Čebína bylo těžké se dostat do koncovky. Vázla nám kombinace, střed zálohy se prakticky nedostával pořádně do hry. Míče od Vitoulovy branky jsme řešili dlouhými nákopy, což naší hře vůbec neprospívalo. Až ve 40. minutě přišel náznak šance. Marťa Grepl se po kombinaci na pravé straně dostal ke svému typickému centru, který obrana odvrátila a z dorážky nedokázal skórovat Mário Špatina. O dvě minuty později už bylo veseleji. Po faulu na Sádlíka načechral Bleša míč z přímého kopu na Špatinu, který jej uklidil k prvé tyči hostující branky – 1:0. 


pojistku přidal Dostalík

 

            Ve druhém poločase se toho moc nedělo. Hosté občas zazlobili a my se po většinu času snažili najít recept na čebínský beton. V 57. minutě po fatální chybě obrany a následně i golmana hostů pohodlně zvýšil Peťa Dostalík na uklidňujících 2:0. O minutu později stejnou chybu jako z kopíráku nedokázal využít v náš prospěch Grepl. Ten samý hráč mohl v 89. minutě po brejku pečetit naše vítězství, ale skákavý míč neumístil přesně.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Bronislav Mich: Sečteno a podtrženo, první polovina podzimu byla z naší strany impozantní. Ve druhé časti se už tak nedařilo, snad dílem i proto, že se na nás soupeři po úvodních výsledcích lépe takticky přichystali. Navzdory všemu zvládli hoši podzimní část výborně a myslím, že právem vedou tabulku 1.B třídy Jihomoravského kraje.




Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - T. Kroupa [-] , D. Vlček [-] - M. Špatina [-] , Z. Pučan [-] - M. Grepl [-] (90. J. Kuchtík [-] ) - T. Sádlík [-] , T. Vincenec [-] (66. L. Obruča [-] ) , J. Stříž [-] (87. T. Kocourek [-] ) , M. Bleša [-] , P. Dostalík [-]

FC Čebín
J. Tišnovský [-] - P. Farkač [-] (78. M. Brodecký [-] ) , M. Fic [-] , Š. Gaži [-] (75. J. Zeman [-] ) , M. Brodecký [-] , P. Kučera [-] , J. Šíp [-] , L. Beránek [-] , P. Fuchs [-] (46. J. Struhařík [-] ) , J. Panovský [-] , P. Šebesta [-]

ŽK: 52. T. Sádlík - 51. M. Fic , 83. M. Brodecký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Weiss Michal - MAREK Milan, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.