2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se o vítězství báli až do konce


Branky


4. J. Motyčka , 21. M. Kočiš (p.) - 26. D. Škopík
0

Domácím dvoubrankové vedení málem na 3 body nestačilo, o výsledek se museli strachovat až do konce. Nakonec si připisují první jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

Domácí tým vstoupil do utkání aktivně  a již ve 4. minutě se ujal vedení, když Bittner uplatnil svoji rychlost, prohnal se kolem obránců hostů a přesným centrem našel v malém vápně Motyčku, pro kterého nebyl problém otevřít skoré utkání, 1:0. Domácí dále působili fotbalovějším dojmem, ale chyběla přesnější finální fáze. Ve 21. minutě se opět měnilo skóre utkání, když se Tomeček chytře uvolnil ve vápně a následně byl nedobrovolně zastaven faulem. Následovala penalta a tu proměnil Kočiš, 2:0. Hosté především hrozili z dlouhých nákopů na Tobiáše a také ze standardních situací, po jedné z nich a nedůrazu domácí obrany, vracel Škopík míč do vápna a ten skončil přímo za zády domácího brankaře, 2:1. Domácí mohli do poločasu opět odskočit do dvoubrankového vedení, ale svou šanci Bittner neproměnil.

Druhý poločas domácí upustili od aktivní hry

V druhém poločase se domácí zatáhli a vyráželi do rychlých protiútoků. Díky nepřesnému řešení ve finální fázi žádný z nich brankou neskončil. Hostům se také nepodařilo vstřelit branku a utkání skončilo 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Agro Vnorovy
Marek Janoušek - hráč: Hráči Lipova jsou nepříjemný soupeř. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a první poločas jsme určitě působili fotbalovějším dojmem. V druhém poločase jsme se zbytečně zatáhli a báli jsme se o výsledek až do konce.




Sestavy


SK Agro Vnorovy
Z. Rybka [-] - J. Grabec [-] , M. Ježek [-] , M. Janoušek [-] , J. Bittner [-] , P. Janda [-] , M. Kočiš [-] , F. Žák [-] , J. Herodes [-] , J. Motyčka [-] , R. Vyskočil [-]


ŽK: 49. J. Grabec , 89. M. Janoušek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ZÁLEŠÁK Petr - KOLÁŘ Roman, SEDLÁŘ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.