0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bíteši se diváci branky nedočkali


Branky


0

Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky vítěze nepoznal. Lepší v tomto utkání byli domácí, ale nakonec si oba týmy body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když jsme v zápase branku neviděli, tak divák který si udělal cestu na stadion do Velké Bíteš nelitoval. Zápas se hrál ve vysokém tempu a mohli jsme vidět i spoustu vyložených šancí. V prvním poločase domácí zahodili pět tutovek a hosté selhali ve vyložené šanci dvakrát. na ukazateli tak po prvním poločase svítilo 0:0. Ve druhém poločase se toho příliš nezměnilo. Hned od začátku druhé půle měli domácí míč na svých kopačkách a krátkýma přihrávkama dobře kombinovali ve středu pole a dostávali se do dalších šancí, které nedokázali proměnit. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou, která po průběhu utkání více mrzí domácí.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Marek Loucký, trenér Velké Bíteše B: Šlo vidět, že utkání hrála dvě mužstva z horní poloviny tabulky, v prvním poločase jsme neproměnili pět dobrých šancí. Ve druhém poločase Šebkovice hrozili z brejků a dlouhých nakopávaných míčů. Jediné pozitivum je, že se hrál pohledný fotbal. Pro nás je remíza ztrátou.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - T. Láznička [-] , O. Suchý [-] , O. Švanda [-] , O. Mucha [-] - O. Loup [-] (54. M. Paprskář [-] ) , M. Klusák [-] , T. Nekuda [-] , R. Hemala [-] - D. Rozum [-] , M. Čech [-] (78. T. Dvořák [-] )

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - M. Pecka [-] , P. Hrůza [-] , M. Chytra [-] , D. Večeřa [-] - P. Kotačka [-] , V. Přibil [-] , Z. Roupec [-] (82. D. Kašpárek [-] ) , L. Štveráček [-] - Š. Dvořák [-] , P. Durda [-] (89. L. Říha [-] )

ŽK: 72. O. Mucha .
Hráči zápasu: M. Pelán - J. Kuba .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.