Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

--

V Jeviněvsi se kopaly penalty


Branky


67. J. Broft - 15. J. Vališ
1

Ve druhém kole přivítala domácí Jeviněves hosty z Vehlovic, kteří v prvním kole nadělili osm branek Dřínovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vehlovičtí ukázali, že mají fyzicky dobře připravený běhavý tým, drali se do útoku, ale zároveň v zadních řadách zmatkovali. A jak už se tak stává evergreenem jeviněvských, po několika zahozených příležitostech přijde nevinný útok soupeře a obdržená branka na 0:1 -  hosté po úniku a centru z pravého křídla zakončují hlavou na přední tyč.

 

Navíc za chvíli odstupuje na předstoperu perfektně hrající Martin Schoř a od té doby se soupeř ještě více natlačí na branku domácích, nicméně pár svých šancí zakončuje nepřesně nebo nedůrazně.

 

Přesto jsou okamžiky, kdy si hostující útočník sám mezi dvojicí či dokonce trojicí obránců zpracuje míč a zakončí. Domácí útočníci chvílemi působí bezradně, brzy ztrácí míče, jsou v ofsajdovém postavení, nedokáží nic vymyslet, uvolnit se do prostoru. 

 

Druhý poločas nastupuje do středu zálohy Honza Broft, obraz hry se sice výrazně nezmění, domácí si vytvoří už jen pár pološancí, hosté jsou možná nebezpečnější než v prvním poločase, ale nakonec přece jen Broftik po rohovém kopu na zadní tyči posouvá míč do sítě hostí a srovnává na 1:1.

 

Závěr utkání poznamenávají zmatené výroky rozhodčího Dudoka a rozladěnost obou týmů, už se více dohaduje, než hraje. Přitom v téhle fázi by se dalo právě nižší koncentrace soupeře využít, ale žádný z týmů se k tomu nemá a tak se jde na penalty.

 

Všichni Jeviněvští střelci Macák, Paul, Černý, Novotný i Broft proměnili a jelikož bankář domácích jednu penaltu hostujícím lapil, radují se domácí ze dvou bodů. Jestli je to zisk nebo ztráta se ještě ukáže.

 

Autor: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Duchoslav [-] , J. Šelicha [-] , D. Velický [-] , M. Schoř [-] (20. M. Janovský [-] ) , J. Kokšal [-] , P. Kindl [-] (46. J. Broft [-] ) , P. Macák [-] , T. Janovský [-] , M. Paul [-] , M. Černý [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Procházka [-] , J. Novák [-] , J. Mašek [-] , L. Feigl [-] - V. Přáda [-] , D. Chorvát [-] , I. Přáda [-] , P. Procházka [-] - M. Sochůrek [-] , J. Vališ [-]

Počet diváků: 101.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 9. 2017 20:01
Nenašli jste v hostující kabině po zápase tmavěmodrou mikinu? Díky.