Broft nasázel do kralupské sítě hattrick!


Branky


41. F. Kovář - 3. J. Broft , 14. J. Kokšal , 24. J. Broft , 52. J. Kokšal , 72. J. Broft (p.)
0

Ve třetím kole na sebe narazila domácí Čechie Kralupy a Sokol Jeviněves, který měl za sebou dva remízové zápasy, z nichž z obou bral dva body po vítězství v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání byl rozdíl u obou týmů zejména ve způsobu, jakým se dostávaly na dostřel soupeřovy branky. Jeviněves těžil zejména z pohybu dvou letních posil z Ledčic, jež do týmu zapadly jako kamínek do mozaiky. Je třeba zmínit, že Čechie neodvedla tak špatný výkon, jak vy se z výsledku mohlo zdát, jen její hře chyběla přímočarost a pružnost. Zejména v prvních třiceti minutách tak hosté pronikali do otevřené obrany kolmými přihrávkami, jež třikrát zúročili.

 

Nejprve Jirka Kokšál zkušeně zakončil tváří v tvář domácímu brankáři, poté dvakrát Honza Broft prokázal své umění při zakončení, v jednom případě těžil z prudké střely kterou na branku vyslal Tomáš Janovský a již domácí gólman pouze vyrazil. V tu chvíli se mohlo zdát, že je utkání rozhodnuté. Poslední čtvrthodinu se ale domácí Čechie zvedla, hosty přitlačila na vlastní polovinu a když se jednou šikovně prokombinovala k zakončení, kdy v pokutovém území ke vzdálenější tyči zakončil Franta Kovář, bylo to zas jen o dvě branky.

 

Ve druhé půli dokázala Jeviněves navázat na lepší časy poločasu prvního, hýřila pohybem, hráči mezi sebou komunikovali a dokázali zaskočit jeden za druhého. Pramenily z toho opět krásné akce. V 53. minutě Jirka Kokšál svátečně – hlavou – uklidil míč do branky zkoprnělého domácího golmana a zvýšil na 4:1 a poslední zásah přišel z kopačky Honzy Brofta z pokutového kopu po faulu na Pavla Macáka. Honza tak zkompletoval hattrick a celkem již nasázel za tři podzimní zápasy 5 branek.

 

Fanoušci hostí, jež doprovázejí svůj tým v hojném počtu i na venkovní utkání tak mohli být s výkonem a předvedenou hrou spokojeni. Na větší hodnocení je ještě brzy a je potřeba být nohama na zemi. Ale prozatímní výkony nepostrádaly kvalitu, kreativitu, souhru, přímočarost, nasazení a na to se pěkně dívá. Až další zápasy ukáží, který soupeř dokáže první čtyři vyjmenované aspekty vymazat, neboť ty vždycky vynikají a zanikají s tím co vám soupeř dovolí…jo a Mourinho z Černoučka tedy zatím nejenže zůstává, dokonce se spekuluje o tom, že mu bude nabídnuta vylepšená smlouva.

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


FK Čechie Kralupy n.Vltavou
T. Pospíšil [-] (71. O. Hropko [-] ) - S. Arandič [-] (46. J. Szajko [-] ) , P. Douša [-] , F. Kovář [-] , L. Prejza [-] , T. Gospodinov [-] (66. O. Reichman [-] ) , D. Jareš [-] , J. Chlapec [-] , M. Havel [-] , J. Sluka [-] , R. Mynařík [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Paul [-] , P. Macák [-] , M. Rozsypal [-] (70. M. Janovský [-] ) - P. Duchoslav [-] , D. Velický [-] , J. Broft [-] , J. Šelicha [-] (60. P. Kindl [-] ) , M. Černý [-] - J. Kokšal [-] , T. Janovský [-] (76. P. Novotný [-] )

ŽK: 53. J. Szajko , 60. J. Chlapec , 75. J. Sluka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Malíř Petr - KOSTELNÍČEK Petr (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.