Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

4.0

Zázemí

--

Překvapení kola. Kly přijely v deseti, přesto slavily dvoubodový zisk


Branky


0

Dosud neporažená Jeviněves přivítala ve čtvrtém kole béčko Kel. Kly odehrály celý zápas v deseti lidech, přesto dokázali vyrovnat a v penaltách dokonce urvali druhý bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Jeviněvští tentokrát podali bídný výkon, který by přesto na vítězství stačil, kdyby dokázali proměnit několik velkých šancí. V začátku utkání měla domácí Jeviněves mírně navrch, určitě si vytvořila lepší střelecké pozice, ale nebyla schopna gólově zakončit. Hosté vyráželi do rychlých protiútoků a zejména levé křídlo dělalo domácím zadákům problémy. Větší šanci si vytvořit nedokázali, snad jen tvrdou střelu zdálky, která však mířila doprostřed branky.

 

 Jeviněvsi nefungovala hra po stranách tak jako v minulých zápasech, hosté se účinně posouvali a neustále tak byli téměř všichni hráči pod míčem přičemž dokázali ve třech či čtyřech hráčích rychle přejít do protiútoku. Silnou zbraní hostí ale byly dlouhé výkopy golmana, o které útočníci dokázali účinně bojovat. Přesto ještě mírnou převahu Jeviněves v prvním poločase zúročil ve vedoucí branku, kterou vstřelil ze závaru na malém vápně Petr Novotný.

 

 

 

Čekalo se, že domácí upraví herní styl a přehraje v deseti lidech hrajícího soupeře, jenže místo toho přišla zahozená tutovka domácích a pak už jen bezzubost, nepřesnost, ztráta pozic na hřišti, bez „šablony“ která tam v minulých zápasech byla.. jakoby najednou každý chtěl hrát všechno. Pak ale nebyl nikdo nikde a navíc to stálo strašně moc sil. Hosté rozhozeného domácího týmu využili a při jednom z dlouhých výkopů, který obrana nezachytila, útočník Danda šikovně přeloboval golmana a vyrovnal.

 

Další branku hostům upřel rozhodčí pro ofsajd. Druhý bod si tak hosté šťastně uzmuli až v penaltovém rozstřelu po zaváhání dvou domácích střelců. A prodloužení smlouvy Mourinhovi z Černoučka? Pokud se sparťanské vedení v současné situaci vyjádřilo, že je potřeba dát prostor trenérovi Stramaccionimu minimálně jednu sezonu, pak je možné asi všechno.

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Paul [-] (46. M. Janovský [-] ) , P. Macák [-] , M. Rozsypal [-] - P. Duchoslav [-] (48. M. Malý [-] ) , D. Velický [-] , J. Broft [-] , M. Černý [-] - P. Novotný [-] , J. Kokšal [-] , T. Janovský [-]

TJ Kly B
D. Brož [-] - S. Zavadil [-] , J. Stránský [-] , T. Lajn [-] , M. Veselý [-] - P. Rynda [-] , J. Hrstka [-] , J. Fabián [-] - J. Danda [-] , J. Kohout [-]

ŽK: 88. P. Macák - 32. J. Hrstka , 65. T. Lajn .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - KYSELA Jaroslav (N), KUDELA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.