0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec na jaře potřetí vyhrál a může být černým koněm soutěže


Branky


0

Derby Pelhřimovska úrovní hry nenadchlo, dá se však říci, že hosté brali body zaslouženě. Humpolec tak po třetí výhře stahuje stále ztrátu na první místo a po letech, kdy útočil na prvenství z první pozice a vždy neuspěl může využít obrácené situace ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec měl v úvodu převahu a brzy šel také do vedení. Na přetažený centr si už ve 4. minutě naběhl Dalík a hlavou překonal Dvořáka. Po čtvrthodině se hra v poli vyrovnala, nicméně Žirovnice nebyla vůbec nebezpečná. Za celý poločas nevystřelila na branku. Lepší vyhlídky jí dalo vyloučení Kratochvíla po druhé žluté kartě těsně před přestávkou.

Obrat se ale nekonal. Humpolec se začal více soustředit na bránění a tuto roli zvládal na jedničku. Domácí měli sice optickou převahu, jenže chyběla překvapivá finální přihrávka, takže se do větší šance nedostali. Závěr přinesl gólovou pojistku vítězství hostů, tu po rychlé akci obstaral zkušený Jeřábek.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - F. Vilímek [-] , D. Kuš [-] (83. M. Rušil [-] ) , V. Kněžínek [-] , P. Houška [-] (46. M. Pokorný [-] ) - T. Knotek [-] , J. Vodáček [-] , L. Dýnek [-] , V. Staněk [-] - J. Houška [-] (74. J. Svoboda [-] ) , T. Houška [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , R. Nermut [-] , D. Procházka [-] , D. Maršík [-] (79. P. Honzárek [-] ) - J. Pikl [-] , T. Jeřábek [-] , T. Pícha [-] , T. Kopic [-] (74. M. Podoba [-] ) - M. Kratochvíl [-] , R. Dalík [-] (83. J. Kalivoda [-] )

ČK: 44. M. Kratochvíl .
Hráči zápasu: J. Pikl , D. Procházka .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.