D. Presl 39.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice zvítězily a živí naději na záchranu


Branky


39. D. Presl
0

Domácí před tímto duelem živili teoretickou šanci, že pokud zbývající zápasy vyhrají a naopak celky před nimi body poztrácejí, tak se ještě udrží. Ale los jim přihrál dnes do cesty těžkého soupeře. Tým Leoše Mitase je rozjetý, pouze v minulém kole ztratili dobře rozehraný zápas ve Světlé, která je vyučila i v devíti. Domácí  však ukázali bojovného ducha a dokázali Žirovnici porazit!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním oťukávání přišla na každé straně jedna nebezpečná akce, ale od 25. minuty již začali mít převahu domácí a zejména Dvořákem nastřelené břevno si o branku říkalo. Domácí byli nadále aktivnější - do jasné šance se přes dva hráče nacpal A. Plichta ovšem šanci neproměnil. Domácí se nakonec zaslouženého vedení dočkali v 39.minutě, kdy se ve vápně uvolnil Dalibor Dvořák, našel pod sebou Davida Presla a ten otevřel skóre. Poločas tedy skončil 1:0.

Po přestávce byli Čáslavice nadále lepším týmem, i když Žirovnice se stále nevzdávala a snažila se hrát aktivně. V 62.minutě poslal Presl míč na Dvořáka, ten centroval před branku a Barák v jasné pozici trefil hlavou pouze brankáře Dvořáka. Po dalších centrech zejména od Netrdy měli hostující obránci plné ruce práce s bráněním jak Plichty tak i Dvořáka s Barákem, kteří měli několik možností pojistit vedení. V největší šanci zápasu si v 76.minutě nakonec před prázdnou brankou vzájemně překáželi Plichta s Barákem a prvně jmenovaný netrefil z malého vápna branku. Naštěstí obrana dirigovaná opět výborným Čermákem vzadu nulu a domácí si tak připsali 3 body naděje.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Jan Jabůrek, sporotvní manažer Čáslavic: Proti týmu s možná aktuálně nejlepší formou jsme dokázali, že do KP patříme. Bohužel jsme touto dobou chtěli a měli mít o 6 bodů více, takto to nemáme ve svých rukou.

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Musím pogratulovat soupeři k vítězství. Nepodali jsme optimální výkon a prohra o gól je ještě milostivá, domácí měli řadu šancí, které neproměnili.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - P. Kurtin [-] , M. Zikmund [-] , P. Čermák [-] , T. Rygl [-] - D. Presl [-] , P. Chládek [-] , M. Netrda [-] (89. V. Lampíř [-] ) , A. Plichta [-] - L. Barák [-] , D. Dvořák [-]

FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - V. Kněžínek [-] , T. Knotek [-] , J. Svoboda [-] , D. Kuš [-] (76. V. Hadrava [-] ) - L. Dýnek [-] , J. Houška [-] , T. Hřebecký [-] , J. Vodáček [-] (46. P. Houška [-] ) - D. Rozporka [-] , T. Houška [-] (58. V. Staněk [-] )

ŽK: 82. P. Chládek , 84. T. Rygl , 88. M. Netrda - 34. J. Vodáček , 71. L. Dýnek , 90. J. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Chládek , P. Čermák - M. Dvořák .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.