Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 10:15

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečných čtrnáct branek vstřelil na Soukeníku táborský "B" tým hostům z Dačic


Branky


5. T. Valenta , 26. V. Dudl , 28. Z. Linhart , 30. F. Blecha (p.) , 32. P. Vandas , 51. D. Točík (vl.) , 55. T. Valenta , 64. D. Souček , 65. Z. Linhart , 68. P. Vandas , 70. Z. Linhart , 85. Z. Linhart , 86. F. Blecha , 88. V. Dudl - 75. T. Jindra
23

Utkání 24. kola mezi Táborskem "B" a týmem Dačic se odehrálo na Soukeníku. Utkání nabídlo patnáct branek a pouze jediná padla do sítě Táborska. Dačice se za celý zápas zmohly snad na jedinou pohlednější akci, jinak se téměř celé utkání bránily. Táborské naděje, které většinou patří do kádru "A" týmu, si tak udělaly pěknou neděli a zvýšily své osobní statistiky. Dačice potřetí v sezóně obdržely přes 10 gólů v zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Bůr" v poločase nevěštil pro Dačice nic dobrého

Kádr "B" týmu Táborska byl opět složen převážně z hráčů "A" mužstva a v zápase proti poslednímu týmu tabulky to bylo znát. Již ve 4. minutě utkání se prosadil skvěle hrající Valenta, který přešel do vápna přes dva hráče a vsítil gól na zadní tyč Zejdovy branky - 1:0. V 11. minutě Linhart pohrdl přihrávkou do tutové šance od Vandase a na 2:0 nezvýšil. Ve 25. minutě vstřelil krásný gól ve vápně soupeře levý obránce Dudl, který zvýšil pro Táborsko na 2:0.

 

Chvílemi utkání připomínalo festival neproměněných šancí z pohledu domácích. Byl to hlavně forvard Linhart, který pálil jednu šanci za druhou. Ve 26. minutě však Linhart nepohrdl přihrávkou od Vandase před odkrytou branku a zvýšil na 3:0. Ve 29. minutě utkání unikl obráncům Dačic domácí Valenta a při obcházení brankáře byl ve vápně faulován. Nařízenou penaltu proměnil Blecha na 4:0.

 

Ve 31. minutě kopal domácí celek roh, míč se odrazil od někoho z hráčů a krásnou střelou z místa penalty ho uklidil rovnou do branky Vandas. Stav utkání 5:0. Do poločasu vytáhl Zejda ještě několik krásných zákroků a i díky ofsajdu již v dalších minutách neinkasoval. Poločasový stav 5:0 hovořil jasně pro domácí a hosté se v prvním poločase dostali za polovinu pouze při odkopu od branky.

Druhý poločas byl z pohledu Dačic horší než ten první

Druhý poločas měl podobný herní obrázek. Hned ve 49. minutě zahodil gólovku Souček. V 50. minutě se ale opět zvyšovalo pro domácí. Po akci Vandase si hosté srazili míč do valstní branky. Kdyby tomu tak nebylo, kopala by se penalta, jelikož byl Vandas faulován ve vápně. Stav utkání 6:0. V 54. minutě krásně vystřelil opět Vandas, míč se odrazil od břevna do brankové čáry a Valenta doklepl hlavou do branky na 7:0.

 

V 60. minutě utkání byla k vidění ojedinělá akce Dačic, kdy se hosté dostali až do zakončení, gólem to však neskončilo. V 63. minutě se Souček krásně uvolnil přes hráče a s klidem vstřelil gól na 8:0. O minutu později střílel Peterkaa brankář Zejda ho vychytal, ale míč neudržel v rukavicích a dorážející Linhart ho překonal na 9:0. V 67. minutě utkání agilní Souček utekl obránci, který po souboji s ním dokonce zůstal ležet na zemi, nabíhající Vandas měl již po předložené přihrávce od Součka těsně před branku lehkou práci. Stav utkání 10:0!

 

V 69. minutě završil hattrick Linhart, který za patou skóroval po přihrávce od Vandase na 11:0. V 74. minutě si slabší chvilku vybral Souček, který nesmyslně přihrál soupěři a kanonýr Dačic T. Jindra měl již snadnou práci. Bylo sníženo na 11:1. V 84. minutě přidal svůj čtvrtý gól v zápase Linhart po střele Valenty do prázdné branky na 12:1. Poté se prosadil o minutu později po centru Peterky Blecha na 13:1.

 

Konečný stav utkání završil v 88. minutě do prázdné branky opět obránce Dudl, kterému přihrál před prázdnou branku Blecha. Konečný stav utkání 14:1. Dačice si tak po minulém týdnu, kdy překvapily s Katovicemi odvezli ze Soukeníku pořádný příděl. Ovšem i přes velmi nelichotivé skóre je nutné pochválit brankáře Zejdu za mnoho vychytaných jasných šancí.

 

Konečné statistiky:

Táborsko

Z. Linhart - 4 góly

P. Vandas - 2 góly

T. Valenta - 2 góly

F. Blecha - 2 góly

V. Dudl - 2 góly

D. Souček - 1 gól

D. Točík (Dačice) - 1 vlastní gól

Dačice

T. Jindra - 1 gól

 



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Jakub Škarda (hráč): Dnešní zápas se mi hodnotí jednoduše. Dačice jsme až na jediný gól po naší chybě k ničemu nepustili a výsledek mohl být daleko větší.

FK Dačice
Václav Zejda (brankář): S takovým týmem, který proti nám nastoupil, jsme se mohli těžko měřit. Nyní nemáme ani na krajský přebor, natož když máme hrát proti hráčům z širšího kádru druholigového týmu. I tak je 14 gólů ostuda a asi smutný rekord.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - M. Ngimbi [-] , Z. Linhart [-] , V. Dudl [-] , P. Vandas [-] (86. R. Cais [-] ) , J. Peterka [-] , F. Blecha [-] , T. Valenta [-] , J. Škarda [-] , L. Moudrý [-] (77. J. Kubín [-] ) , D. Souček [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] , R. Máša [-] , D. Křivánek [-] (49. O. Jelínek [-] ) - T. Jindra [-] - Š. Smejkal [-] - M. Šimánek [-] , D. Točík [-] , D. Mašát [-] , M. Janák [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reisner Jiří - HERZOG Radek, SEBERA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Marek Hanus
Tip experta: výhra domácích

Druholigisty posílená sestava Táborska by neměla mít s Dačicemi problém (promiň Tádo). Hosté mohou už hrát uvolněně, což jim může svědčit, jak ukázalo minulé kolo, ale spíš by mělo jít o zvýšení skóre týmu ze Soukeníku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích