P. Celý 57.
1:3
(0:1)
45. L. Dudek
73. L. Dudek (p.)
90. D. Votava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník si poradil s Dačicemi, ale Dačice rozhodně nedaly svou kůži lacino!


Branky


57. P. Celý - 45. L. Dudek , 73. L. Dudek (p.) , 90. D. Votava
17

Utkání 27. kola KP mezi domácími Dačicemi a hosty z Olešníka vyznělo nakonec lépe pro hostující celek. Domácí však v utkání sahali po remíze. Jejich plány zhatila penalta a gól v poslední minutě utkání. Olešník zvítězil v Dačicích o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šaten vstřelil Dudek

V první poločase bohužel nebylo k vidění mnoho gólů. Hrálo se poměrně vyrovnaně a místy to vypadalo, že hosté mírně podcenili svého soupeře. První gól přišel až v samotném závěru poločasu a nevstřelil ho nikdo jiný, než nejlepší kanonýr soutěže. Gólu neprve předcházela celá řada nepřesností na obou stranách. K míči se poté dostal brankář hostů, který vyhodil míč na Šímu, ten se s míčem dlouho nepáral a poslal dlouhý pas na Lukáše Dudka za obranu domácích. Brankář byl venku z branky a mohl být u míče dřív, jenže situaci podcenil a Dudek ho nejprve přehodil a poté si pohodlně dokráčel pro gól do odkryté branky. Nic na tom nezměnil ani dobíhavší obránce. Poločasové skóre 0:1.

Závěr druhého poločasu patřil Olešníku

Druhý poločas byljiž pro dívaký aktraktivnější hlavně co se týče gólů. Domácí dokonce dokázali vyrovnat. V 57. miutě zahrávali rohový kop. Nejprve přišla hlavička poblíž hranice vápna, která směřovala na přední tyč. Tam byl nehlídaný Petr Celý a pohodlně hlavou vyrovnal na 1:1. Jenže s tímto stavem se hosté odmítali smířit. V 73. minutě přišel faul domácích ve vlastním pokutovém území. Rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil kanonýr Lukáš Dudek. Míč poslal po zemi k levé tyči. Zejda penaltu vystihl, ale chběl mu kousek, aby na míč došáhl - 1:2. O závěrečnou pojistku se postaral v 90. minutě David Votava, který proměnil samostatný nájezd, kdy postupovali s Dudkem na Zejdu nikým nebráněni. Konečný stav utkání 1:3. Pro domácí až možná trochu krutý výsledek, ale fotbal se hraje na góly... Kanonýr Lukáš Dudek dosáhl úctyhodné mety 28 vstřelených branek a dost možná do konce sezóny překoná hranici třiceti branek!



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Václav Zejda (brankář): Škoda, Olešník k poražení byl, ale nám se nepodařilo v prvním poločase proměnit šance a to asi rozhodlo. V druhém poločase jsme sice dokázali vyrovnat, ale soupeř nás přehrával a nakonec dokázali dvakrát skórovat a rozhodnout zápas.

FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): V Dačicích se odehrál zápas přesně podle představ, kdy favorit podcení outsidera a myslí si, že vše půjde samo. Domácí ukázali dvě věci, které o nich čteme kolo co kolo. Směrem dopředu nebezpečný protivník, ale dozadu se mu moc nechce. My se trápili sami se sebou a nekončícími nepresnostmi v rozehrávce. K tomu jsme přidali i špatné řešeni finální fáze a trápení bylo na světe. Nicméně divák útočného fotbalu si přišel asi na své, ačkoli vzhledem k proměněným šancím se celkové skóre smrsklo zhruba na pětinu toho, čemu by odpovídala skutečnost. Pozitivní jsou tedy nakonec jen povinné body.



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] - T. Jindra [-] - Š. Smejkal [-] - O. Svoboda [-] (83. O. Beníček [-] ) , M. Šimánek [-] , D. Křivánek [-] , J. Nosek [-] (71. R. Máša [-] ) , D. Mašát [-] , M. Janák [-]

FK Olešník
J. Studnička [-] - M. Studnička [-] , J. Kalášek [-] , S. Vařák [-] (83. D. Szep [-] ) , L. Dudek [-] , M. Šíma [-] , M. Tressl [-] (46. D. Votava [-] ) , M. Šahajda [-] , D. Heller [-] , R. Chlumecký [-] , M. Nýdl [-]

ŽK: 41. T. Jindra , 89. O. Beníček - 41. M. Nýdl , 41. S. Vařák .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Herzog Radek - REISNER Jiří, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Václav Hegenbart
Tip experta: výhra hostů

Dačice už asi sezónu opravdu jen dohrávají. Olešník bojuje o přední příčky a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů