3:1
(2:1)
29. V. Uher
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín doma porazil tápající Katovice


Branky


2. J. Vorel , 20. D. Uhlík , 57. D. Uhlík - 29. V. Uher
17

Katovice se v posledních zápasech trápí a body nedokázaly získat ani na hřišti Protivína. Protivín využil převážně standardních situací a zvítězil 3:1 na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v prvním poločase

Vydařený vstup do utkání měl domácí Protivín. Ve 2. minutě utkání se dokázal prosadit po centru a zaváhání hostující obrany kapitán Jaromír Vorel, který otevřel skŕe zápasu - 1:0. Další rána pro hosty z Katovic přišla ve 20. minutě utkání. Prášil rozehrával přímý volný kop a našel Dominika Uhlíka, který dokázal hlavou zvýšit vedení pro domácí na 2:0. Katovičtí však nechtěli nic vzdávat předčasně a odměna přišla chvíli poté. Držet krok mohli i díky gólu na 2:1, kdy se ve 29. minutě prosadil Vladimír Uher hlavou. Další momenty patřily výhradně hostům, kteří ještě mohli vyrovnat. To se jim však i zásluhou dobře chytajícího Hanuse nepovedlo. Poločas tedy skončil výsledkem 2:1.

Výhru Protivína pečetil svým druhým gólem Uhlík

Protivín o poločase dva hráče vystřídal a byl to nejspíš logický tah na závěrečné momenty první půle. Druhý poločas již byl více v režii domácího Protivína. Nejprve mohl zvýšit skóre Prášil, ale jeho šance gólem neskončila. To Dominik Uhlík byl v 57. minutě přesnější, kdy Zbyněk Vorel zahrával přímý kop, míč propadl až na zadní tyč a tam byl opět nehlídaný Uhlík, který zvýšil na 3:1. Na tento vývoj už hosté nedokázali najít odpověď a proto utkání skončilo stavem 3:1 ve prospěch Protivína.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Začátek zápasu nám vyšel skvěle a hned v první minutě jsme rozjeli akci, na jejímž konci stál Jaromír Vorel. Ve dvacáté minutě to bylo 2:0, když perfektním centrem našel Prášil nehlídaného Uhlíka a ten hlavou zavěsil. Pak jsme ale polevili, hosté začali víc běhat, a létal nám do vápna jeden míč za druhým. Z jednoho takového snížil hlavou Uher, hostů bylo plné hřiště, ale naštěstí jsme vydrželi do poločasu, což bylo klíčové. O půli jsme prostřídali a hned po začátku se opět hlavou prosadil Uhlík, tentokrát po standardce Z. Vorla. Zbytek zápasu se pak už víceméně dohrával.

SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek ml. (nehrající zástupce kapitána): Z Protivína se vracíme s prázdnou. Dostali jsme branku hned v první minutě po špatné komunikaci v obraně. Na 2:0 zvyšoval Uhlík hlavou a stejně se trefil i Uher chvíli po něm. Úsek hry od Vláďovo gólu na 2:1 až do konce poločasu patřil nám, ale na 2:2 jsme bohužel i přes řadu šancí nebo náznaků šancí vyrovnat nedokázali. V druhém poločase znovu trestuhodně nehlídaný Uhlík zvýšil hlavou na 3:1 a bylo po zápase...



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] (46. J. Vojík [-] ) , L. Ruczkowski [-] , D. Uhlík [-] , V. Rothbauer [-] - O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , M. Fiala [-] (86. P. Sládek [-] ) - M. Zach [-] (46. J. Mikulenka [-] ) , J. Vorel [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Rybák [-] , P. Rejšek [-] (46. M. Hromíř [-] ) , L. Horejš [-] , J. Schánělec [-] - J. Miklas [-] , K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , J. Chylík [-] , M. Repa [-] (63. D. Zoubek [-] ) - V. Uher [-]

ŽK: 87. V. Rothbauer - 45. O. Kagui , 78. L. Horejš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PETERKA Marek - HOCH Karel, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Pfeifer

Expert: Václav Hegenbart
Tip experta: remíza

Týmy, kterým se poslední dobou moc nedaří. Očekávám tvrdé bojovné utkání, které vítěze nepozná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích