M. Mišiak 14.
L. Motyka 83. (p.)
M. Mišiak 85.
M. Kůst 89. (p.)
4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatná vymazala poslední Velešín a už je třetí. Hosté se statečně drželi, po vyloučení ale odpadli


Branky


14. M. Mišiak , 83. L. Motyka (p.) , 85. M. Mišiak , 89. M. Kůst (p.)
31

Domácí se přiblížili úplnému čelu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blatná byla od prvních minut aktivní

Samotné utkání začalo velkým tlakem domácích, a po velešínské chybičce ve 14. minutě dali domácí Mišiakem gól na 1:0. Na hostující branku se valil útok za útokem, ale obrana v čele s gólmanem Schneiderem odolávala, co to šlo. Ve 38. minutě ale hosté přímo z rohu dostali gól, ale po faulu na brankaře nebyl uznán. Do konce poločasu už tak tlak domácích přečkali.

 

Závěr patřil domácím, kopali i dvě penalty

Druhý poločas začal, jak první skončil, ale domácí branku netrefili. Od 55. minuty Velešínští začali hru opticky vyrovnávat. V 58. minutě byl před domácím vápnem faulován Vlačuha a z přímáku dal Semerád s přispěním zdi těsně vedle. V 70. minutě mohli domácí zvýšit, po rychlém protiútoku trefili tyč a po odrazu následně přestřelili prázdnou branku. Z dalšího velešínského útoku v 73. minutě nastřelil T.Semerád břevno domácí branky. Hned po rozehrání domácí obrana chybovala, do tutovky se dostal dorostenec Škuta, ale své zakončení dal ukvapeně vedle.

 

V 77. minutě došlo k vyloučení po druhé žluté kartě J.Zatloukala a domácí svou početní převahu zúročili. V 84. minutě z penalty Motykou zvýšili domácí na 2:0. V 86. mintuě po nedorozumění v obraně proměnil svůj brejk opět Mišiak na 3:0 a po druhé penaltě v 89. minutě zvýšili domácí Kůstem na konečných 4:0. Kůst tak dosáhl na první trefu v sezóně. To Mišiak má na jaře formu jako hrom, už potřetí vsítil v zápase hned dvakrát!



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Roman Rameš (asistent trenéra): Věděli jsme o zlepšených jarních výkonech Velešína a předpokládali, že se podzimní brankostroj s tímto soupeřem opakovat nebude. První půlhodina měla z naší strany parametry a vytvořili jsme si nespočet brankových příležitostí, využili jsme ale pouze jedinou. Poté jsme přestali hrát, přizpůsobili naši hru soupeři a začali předvádět nehezký fotbal. Poslední desetiminutovku, když už hosté hráli v deseti, jsme přidali další tři branky. Z naší strany to byl nejhůře odehraný zápas v sezoně

FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): Z důvodu zranění a pracovního vytížení s námi k zápasu do Blatné neodjeli Šváb, Pomije, Fišer, Jirský, Severa, Ottenschläger a při vší smůle musel v 19´ odstoupit pro zranění z minulého zápasu i náš už kanonýr Standa Šálek. Takže k utkání jsme museli povolat dorostence, aby nás bylo vůbec jedenáct a to měli ještě v nohách svůj dopolední zápas v Mladém. Za to jim patří velké dík!!! Ve výborném světle se představil na pravém beku Filip Berec. Do své formy se vrací i gólman F.Schneider s kterou se na podzim trápil. Je dobré, že si dorostenci uvědomují, že začlenění do týmu mužů je další krok v jejich fotbalovém růstu.Kluci se vydali ze všech sil, ale po výrazném oslabení jsme nebyli schopni odolávat neustálému tlaku domácích.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Kůst [-] , L. Motyka [-] , K. Šejvar [-] , L. Machovský [-] (54. M. Sedláček [-] ) - O. Křivanec [-] , M. Mišiak [-] (85. J. Sýkora [-] ) , P. Prokopec [-] (67. F. Jícha [-] ) , M. Petrášek [-] - J. Nový [-] , R. Peleška [-] (67. F. Čadek [-] ) -

FC Velešín
F. Schneider [-] - K. Zatloukal [-] , J. Zatloukal [-] , F. Berec [-] , F. Zimek [-] - M. Vlačuha [-] , T. Semerád [-] , J. Falc [-] , P. Hynšt [-] - S. Šálek [-] (19. T. Čulík [-] ) , P. Škuta [-] -

ŽK: 73. F. Čadek - 29. J. Zatloukal , 61. P. Hynšt . ČK: 77. J. Zatloukal .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Rinth Jan - JEVČÁK Martin, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Blatenští doma nadělují a nyní to bude opět.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Musím věřit ve tři body. Bude záležet jak se sejdeme, ale potřebujeme každý bod k přiblížení se záchrany.