Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překvapení kola! Poslední Velešín nemilosrdně vyplenil hřiště Slavie


25

Dějou se věci. Že by o první místo nikdo neměl zájem? Velešín předvedl, že fotbal hrát umí a u Malého jezu nasázel soupeři z vrcholu tabulky bůra...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli...

Domácí hned od první vteřiny na soupeře vlétli a střely P.Kindermanna a P.Mizery šly těsně vedle. Potřetí minutě tlak domácích uvadl a po chycení tutovky P.Kindermanna, velešínský gólman F.Schneider rozehrál dlouhý výkop na M.Vlačuhu, ten se uvolnil mezi stopery, ale jeho zakončení šlo těsně nad domácí svatyni brankáře G.Wolfa.

V 9. minutě prošel J.Zatloukal po pravé straně, nahrál přesně na nohu P.Fišera, ale ten poslal míč těsně vedle. Ve 29. minutě chytil rozehraný roh domácích F.Schneider, rychle rozehrál na T.Semeráda, ten poslal do brejku S.Šálka, který to v jasné šanci poslal střelu do tyče domácí branky. Ve 35. minutě opět vynikl gólman F.Schneider v hostující brance, který přečetl hru domácích a včasným vyběhnutím zlikvidoval domácí gólovou přihrávku. Ve 42. minutě na levé straně zakvedlal s míčem mezi dvěma domácími obránci F.Zimek,  nacentroval přesný pas na hlavu M.Vlačuhy a ten nedal žádnou šanci domácímu gólmanovi - 0:1. Hned po rozehrání domácích vynikl opět F.Schneider v hostující brance, když chytil jasnou tutovku rychlého T.Vršitého.

Velešín sázel nádherné góly

Vstup do druhého poločasu byl z velešínské strany nevídaný, domácí zatlačili do jejich šestnáctky a střely T.Semeráda, P.Fišera, S.Šálka a J.Zatloukala šly  ještě mimo domácí svatyni. Ale v 52. minutě utekl domácí obraně S.Šálek, skvěle přihrál P.Fišerovi, který poslal míč k pravé tyčce G.Wolfovi branky a zvýšil na 0:2.

 

 

V 63. minutě po pěkné kombinační akci P.Fišera a S.Šálka zakončil bombou do šibenice T.Semerád - 0:3. V 67. minutě po rychlém brejku domácích vychytal F.Schneider tutovku D.Šťastného. V 70. minutě po dlouhém výkopu bekovky našel F.Schneider T.Semeráda, ten si pohrál se třemi domácími hráči, naservíroval přihrávku S.Šálkovi a ten ranou k tyči zvýšil na 0:4. V 73. minutě se něco podobného povedlo i domácímu P.Hosenöhrlovi a snížil na 1:4.

 

 

V 75. minutě už P.Hosenöhrl na gólmana hostí nevyzrál, F.Schneider mu tutovku skvěle chytil. V 77. minutě  utekl všem P.Fišer, domácí gólman ho stačil už jenom podrazit a nařízenou penaltu neomylně proměnil J.Zatloukal a zvýšil na 1:5. V 79. minutě vyšla pěkná kombinační hra i domácím a P.Kindermann snížil k tyči na 2:5. Od této chvíle Slavia dostala soupeře pod tlak a po jednom faulu z přímáku v 87. minutě M.Slípky se opět vyznamenal F.Schneider a vyškrábl projektil ze šibenice na roh. V 89. minutě po zavánějicím ofsajdu šli domácí do přečíslení, ale vynikající skluz J.Severy střelu P.Kindermanna odrazil, bohužel dobíhající P.Hasenöhrl snížil na konečných 3:5.     



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Jan Pirnos (pro slavia.pohoda.com): V soutěži "kdo nechce postoupit do KP" si naši muži na jaře vedou velmi dobře a na vlastním hřišti utrpěli drtivou porážku od posledního Velešína. V prvním poločase diváci mohli překvapivě sledovat zcela vyrovnaný průběh v poli, občas hosté na naší polovině dokonce pobývali více. Dopředu nebyl nijak kreativní ani jeden tým, ovšem naše defenziva i po přeskládání pokračovala v takticky špatném výkonu bez komunikace a zajištování, takže kdejaký dopředu nakoplý míč znamenal otočení obránců a honičku s útočníky a takhle to jistě vypadat nemá v žádném rozestavení. Co ještě prošlo v Plané díky semknutému výkonu týmu, to už nestačilo na Loko a znamenalo pohanu na domácím hřišti. Nejvíce zlobil hbitý forvard Šálek, který nakonec do poločasu ve po rychlostním souboji trefil jen tyč, na naší straně největší šanci měl Boček při průniku zleva nedal v dobré pozici a Rajzič když z vápna nastřelil břevno. Když už se zdálo, že se týmy rozejdou do kabin bez zásahu a po poločasovém fenu v kabině na soupeře vletíme, zahráli naši borci napravo u lajny nějaké podivné motání se soupeřem v situaci 2:2, do vápna přiletěl naprosto luxusní centr a mezi našimi 4 borci se prosadil jediný hráč soupeře hlavou 0:1. Ve druhé půli se dostřídalo, opticky jsme získali tlak, ale velké šance se zrovna nerodily, ovšem hosté dávali lekci z produktivity, v bleskových kontrech nasázeli do 70. minuty nechytatelnými střelami o tyče a do vinglu další tři góly, tomu nešlo než tleskat, méně pak obraně, která takový průchoďák na vlastním place dopustila, dlužno ovšem podotknout, že se na tom podepisovaly až dětské ztráty středopolařů."

FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): K zápasu na Slavii jsme ojeli s jedenácti lidmi, včetně se zraněným P.Hynštem. Naštěstí přijel těsně před začátkem J.Severa z práce, který vyztužil naší obranu. Musím říci, že tento zápas nám ukázal v pravém světle, jak na tom velešínský fotbal je, když nás neeliminuje zaměstnání hráčů, je to dobrý fotbal. Být alespoň v této sestavě každý zápas, tak věřím, že bychom byli na jiných příčkách tabulky než doposud.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - V. Bravenec [-] (78. R. Holý [-] ) , O. Wegenkittl [-] , D. Šťastný [-] (69. F. Měkuta [-] ) , P. Kindermann [-] , P. Mizera [-] , M. Boček [-] (60. P. Hasenöhrl [-] ) , J. Wagner [-] , T. Vršitý [-] , P. Rajzl [-] (46. M. Slípka [-] ) , M. Bohůnek [-]

FC Velešín
T. Jirský [-] , J. Severa [-] , P. Fišer [-] , F. Zimek [-] , M. Vlačuha [-] (73. P. Hynšt [-] ) , J. Zatloukal [-] , S. Šálek [-] , T. Semerád [-] , K. Zatloukal [-] , M. Kejšar [-] , F. Schneider [-]

ŽK: 20. O. Wegenkittl , 77. G. Wolf - 5. M. Kejšar , 63. T. Semerád , 80. T. Jirský , 85. P. Fišer .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - CIGÁŇ Roman, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: David Kneys
Tip experta: výhra domácích

Slavia bude chtít napravit minulou ztrátu s Lokádou a Velešín přejede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích