3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 10:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice doma přetlačily Vodňanské. Hráli jsme proti čtrnácti, soptil kouč Hrachovec


Branky


24

Bavorovice zvládly uhrát vítězství proti dalšímu těžkému protivníku a jsou ve hře o prvenství v soutěži! Stejně jako naposledy po utkání v Bavorovicích Blatná, tak i Vodňany byly hrubě nespokojeny s výkonem rozhodčích. "Chybělo jen, aby si vzali stejný dres," říkal hostující kouč, jehož vyjádření naleznete v článku. Bavorovičtí fotbalisté na sociálních sítích uznali, že výkon sudích nepatřil k povedeným.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Ohlas bavorovického zástupce se nám bohužel dlouhodobě nedaří sehnat, pokud by byl např. nějaký hráč schopný o zápasech informovat, nechť se ozve na michal.spirek@fotbalunas.cz:

FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): "Všichni zodpovědní by se měli zamyslet, jestli má cenu fotbal vůbec dělat. Arogance a úmysl rozhodčích, to je katastrofa, co předvádí. A když si budeme stěžovat, zase nějaká komise nebo odpovědní napíšou, že utkání nebylo ovlivněno. Jako tomu bylo v případě Včelnice a Blatné. A když po utkání řeknu, že se o ten zážitek podělím s vámi, tak mi řeknou, že dopadneme jako Včelnice. Tohle nemá s fotbalem nic společného, byla to ostuda všeho. První gól byl několikametrový ofsajd, vyloučení Kunce... Hodnotit zápas ale nebudu - dodneška jsem si myslel, že se fotbal hraje v jedenácti proti jedenácti, a ne proti čtrnácti. Chybělo jen, aby si rozhodčí vzali stejný dres jako domácí. Zdůrazňuji, že moje slova nejsou oficiálním vyjádřením a stanoviskem klubu, jedná se o můj názor na věc. Pokud budeme všichni mlčet, tak to nikam nepovede. Takovou bezmoc jsem nezažil."



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Hanousek [-] - L. Červenka [-] , M. Blažek [-] , T. Kučera [-] - P. Babka [-] (89. D. Klíma [-] ) - F. Šafránek [-] , T. Koranda [-] , D. Rottenborn [-] , M. Hurný [-] , J. Trnka [-] (64. M. Štěpánek [-] )

FK Vodňany
P. Váverka [-] - O. Hudák [-] , T. Konvička [-] , D. Václavík [-] , P. Hrachovec [-] , D. Šourek [-] (74. F. Hubáček [-] ) , J. Rauscher [-] , L. Jizba [-] , L. Kunc [-] , L. Malík [-] (67. M. Polanský [-] ) , D. Bečvář [-]

ŽK: 14. J. Trnka , 40. F. Šafránek , 70. J. Hanousek - 17. L. Kunc , 70. T. Konvička . ČK: 59. L. Kunc .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - CRKVA Robert, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Pavel Vařil
Tip experta: remíza

Pomohla by nám remíza, ale v Bavorovicích člověk nikdy neví :D

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů