Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka si zastřílela ve Velešíně, bůra stihla už do poločasu! Kokeš zazářil hattrickem


Branky


26

Sestupující Velešín v minulém kole šokoval Slavii, na úspěch ale nenavázal. A to především kvůli hororové první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hotovo!

Lokotka na poslední celek tabulky vlétla, předváděla od úvodních sekund rychlý fotbal, kolmé přihrávky za obranu s podporou křídel. Právě na krajích hřiště měli Budějovičtí velkou převahu. Po čtyřech minutách se trefil Kocar, o čtyři minuty na to ho napodobil po další povedené akci týmu Choutka. A ve 27. minutě se poprvé radovala pozdější hvězda utkání, pravý záložník Kokeš. Za stavu 0:3 mohla přijít jakási dramatizace, když Nechuta zahrál ve vápně rukou, jenomže domácí celek pokutový kop zahodil, míč zastavilo břevno. A hned z následného protiútoku udeřil Kokeš a bylo to už o čtyři branky. Bylo definitivně po zápase a rozhozené domácí potrestal bleskurycle pátou trefou Navrátil.

Domácí jen korigovali

Branky padaly i ve druhém poločase. V rychlém sledu se trefil domácí Vlačuha a hattricku docílil hostující Pavel Kokeš. Poslední slovo měl v závěrečné pětiminutovce Velešín, když se dvakrát prosadil Mikeš a stanovil tak tenisové skóre na 3:6.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): Po hodech v milém kole přichází půst. Je to špatné, když mančaft 20 minut před výkopem není v kopě. Pozdní příjezdy z práce se podepsaly na začátku utkání, kluci se patřičně nerozhýbali a Lokotka toho využila na sto procent. Po školáckých chybách opor týmu to bylo už ve 30. minutě 0:5. Tohle nás srazilo až do suterénu a už jsme se z toho nevyhrabali. Těžko se to dá pochopit, sestava byla nakonec skoro kompletní, ale vlastními chybami jsme si podrazili nohy. V závěru utkání jsme se dostali do hry a výsledek trochu korigovali.

TJ Lokomotiva ČB
Jiří Pečenka: "Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně, soustředili jsme se na jeho začátek. To se nám hodně povedlo, soupeře jsme napadali a ten nevěděl, kam dřív skočit. Dávali jsme zasloužené branky. Druhá půle se hrála víceméně z povinnosti, domácí korigovali až v závěru. Hráčem zápasu byl pravý záložník Kokeš."



Sestavy


FC Velešín
F. Schneider [-] - T. Semerád [-] , P. Fišer [-] , M. Vlačuha [-] (78. J. Mikeš [-] ) , J. Zatloukal [-] , S. Šálek [-] , F. Zimek [-] , M. Kejšar [-] (12. J. Falc [-] ) , K. Zatloukal [-] , T. Pomije [-] , J. Severa [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - J. Hruška [-] (46. D. Bláha [-] ) , P. Kokeš [-] , P. Kamiš [-] , F. Navrátil [-] , M. Ayeb [-] , S. Nechuta [-] , M. Sudek [-] , D. Kocar [-] (80. S. Havel [-] ) , T. Choutka [-] (66. M. Růžička [-] ) , R. Čapek [-]

ŽK: 14. J. Falc , 24. S. Šálek , 33. P. Fišer , 76. K. Zatloukal , 79. T. Pomije - 25. P. Kamiš , 29. F. Navrátil , 30. S. Nechuta , 79. V. Roden , 86. D. Bláha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Petr - ERNST Martin, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Pavel Vařil
Tip experta: výhra domácích

Velešín jede. Vyhrál na Slavii. Měl by to potvrdit i doma.

22. 5. 2018 15:32
výhra hosté
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích