4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol nad Lužnicí porazil Novou Ves-Brloh a posunul se na třetí místo


Branky


0

 

Sobotní odpoledne přichystal souboj celků z opačného pólu tabulky. Zatímco Suchdolu se daří a sbírá bod za bodem, Nové Vsi se tolik nedaří a nachází se v dolní části tabulky. To ukázal i samotný zápas, který domácí pohodově vyhráli a posunuli se, díky ztrátě Frymburku, na třetí místo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas dva nula

 

Suchdol začal nejlépe, jak mohl. Už v 5. minutě dal hezkou branku Záruba, který zakončil centr ze strany – 1:0. Záruba se dostal i do dalších dvou velikých šancí. Nejprve se ale ocitl v ofsajdovém postavení a šance přišla vniveč. Při druhé šanci nezachoval klidnou hlavu a střelu zblízka poslal mimo branku hostujícího Černého. Nová Ves si v prvním poločase vypracovala pouze pár rohových kopů, ničím jiným domácího brankáře Rácika neohrozila. Ve 23. minutě vyslal střelu kapitán Špale a zvýšil na 2:0.


Další dvě branky pro Suchdol

 

I ve druhém poločase začal lépe Suchdol, který si vytvářel šance a vzadu téměř bezchybně bránil. Pouze do dvou šancí pustili novoveské hráče. Po chybě se k balonu dostal hostující Frühbauer, který ovšem nedokázal překonat gólmana Rácika. Další zákrok si připsal po povedené střele Hüttnera. Hosté toho nevyužili a tak převzali opratě zpět domácí. V 81. minutě přidal pojistku Radek Arenberger, který tvrdou střelou překonal Černého – 3:0. Poslední gól přidal Kamiš, který zakončil sólo střelou kolem gólmana – 4:0. Nutno podotknout, že v 70. minutě se mohlo na obou stranách červenat, neboť Arenberger ostře zajel do Anderleho st., ten mu na oplátku také naložil. Rozhodčí vše vyřešil domluvou a oba hráči utkání dohráli.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
fanoušek: Zápas se odehrál na těžkém, mokrém terénu. Dali jsme brzký vedoucí gól, ten nás uklidnil a poté přidali druhý. Nová Ves do poločasu nic neměla, jen pár rohových kopů. Ve druhé půli jsme soupeře pustili do dvou šancí, ale podržel nás gólman Rácik. Asi v 70. minutě zajel náš hráč do Jirky Anderleho staršího, ten mu oplácel. Sudí vše vyřešil ústně a kartu neudělil. I když mohl oba hráče vyloučit. Utkání se povedlo Kubovi Zárubovi a Jirkovi Brabců.




Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - J. Brabec [-] , A. Arenberger [-] (81. D. Čáp [-] ) , D. Míka [-] , T. Záruba [-] - Š. Kubašta [-] , R. Arenberger [-] , J. Heřman [-] , R. Šebesta [-] (74. T. Kamiš [-] ) , P. Špale [-] - J. Záruba [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - R. Postl [-] , S. Smieško [-] , N. Frühbauer [-] (75. V. Loucký [-] ) , J. Anderle ml. [-] - R. Chmelař [-] , E. Poula [-] , T. Hüttner [-] , J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] (81. R. Klein [-] ) - J. Pouzar [-]

ŽK: 67. A. Arenberger , 87. J. Záruba - 65. R. Chmelař .
Hráči zápasu: J. Brabec , J. Záruba .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - AMBROŽOVÁ Hana, BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.