0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves zničila Olešnici a upevnila si náskok na čele tabulky


Branky


15. Z. Holý , 37. Z. Holý , 42. V. Brožka , 71. Z. Holý
0

 

V sobotním brzkém odpoledni přivítala Olešnice lídra tabulky z Nové Vsi u Českých Budějovic. Domácí hráči, namlsaní výhrou z minulého utkání, chtěli potrápit i tým z čela tabulky. Ten ovšem potvrdil svou kvalitu a podzimní formu pohodovým čtyřgólovým vítězstvím.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbyněk Holý načal své představení

 

Zápas na velmi těžkém terénu začal vzájemným oťukáváním. Více na míči byli hostující hráči, kteří mají ve svém kádru rychlé a technické typy. První šance přesto přišla pro domácí Olešnici, ale Burda minul. I při druhém pokusu se mihnul ve vápně Burda, jeho pokus ale zablokoval Pecha a gólman Bartizal tak byl bez práce. Nová Ves kontrovala rychlými brejky. Z jednoho takového následoval rohový kop, který dokázali domácí hráči odvrátit pouze k Srbenému. Jeho centr ve vápně našel Janečka. Ten sklepl balon úplně volnému Holému, který podél gólmana Janečka otevřel skóre – 0:1.  Psala se osmnáctá minuta. Další průběh a tempo hry diktovali hlavně hráči Nové Vsi, kteří pozorně bránili, nepustili Olešnici do vážnější šance a sami si jich několik vypracovali. Ve 37. minutě zahrávali domácí rohový kop. Hosté odvrátili balón a dostali se do rychlého protiútoku a byl to opět Holý, který propálil Janečka a dal na 0:2. Ve 42. minutě se do akce pustili domácí, míč ale na vápně Nové Vsi ztratili a následoval další protiútok. Tváří v tvář domácímu brankáři Janečkovi se postavil hostující útočník Janeček. Nadvakrát ho brankář vychytal, ale míč se odrazil k Brožkovi, bývalému hráči olešnického Sokolu, a ten upravil na poločasových 0:3.

 

Pohodové vítězství a hattrick pro Holého

 

Do druhého poločasu vstoupili olešničtí s tím, že už nemají co ztratit a pokusí se dostat do zápasu. V 56. minutě promáchl Vávra nakopnutý balón Lenka, Husa se ze strany dostal ke střele, jeho pokus ale Bartizal vyrazil na roh. To bylo na dlouhou dobu jediné, čím Olešnice zahrozila. Nová Ves ji nepouštěla do šancí a hrála přesně to, co potřebovala. Navíc v 71. minutě se radovala ze čtvrtého gólu. Holý se zpoza vápna trefil krásně do šibenice a korunoval tak svůj výkon hattrickem – 0:4. Zápas už se víceméně dohrával a Nová Ves si tak odvezla všechny tři body. Jelikož Klikov doma prohrál, tak je s pěti body na prvním místě. To Olešnice se nachází na opačném konci tabulky, kdy přezimuje na předposledním místě a v jarní části sezóny bude muset zabrat.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Marek Buřič (hráč): Chtěli jsme hrát s Novou Vsí otevřený fotbal, což se nevyplatilo. Opticky se vyrovnaný fotbal hrál, ale Nová Ves prokázala větší kvalitu ve finální fázi. Naše akce končily většinou před vápnem a z následujících brejků nás soupeř tvrdě a nekompromisně trestal. Vyrovnaná druhá půle se už dohrávala z povinnosti. Hráče zápasu volím Dominika Chovance, který se snažil a makal.

TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Zápas na těžkém terénu jsme zvládli lépe my. Povedlo se nám proměnit šance, domácí jsme moc do ničeho nepouštěli. Hráče zápasu volím Zbyňu Holého, protože ho opravdu zápas moc bavil a svým hattrickem se zásadně podílel na naší výhře. A Daniela Pecha, protože ač hrál na předstoperu, hrál výborně a kamkoliv ho postavíme, vždy se na něho můžeme spolehnout.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Lechner [-] , M. Buřič [-] , O. Husa [-] (57. R. Brousek [-] ) - T. Kačírek [-] , M. Koktavý [-] (70. P. Fiala [-] ) , R. Horelica [-] , L. Burda [-] - - D. Chovanec [-] , B. Bahenský [-] , L. Lenk [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - P. Boháč [-] , F. Vávra [-] , D. Pech [-] , J. Beneš [-] - T. Srbený [-] , V. Brožka [-] (46. R. Šejba [-] ) , Z. Holý [-] , P. Graman [-] , T. Novák [-] - E. Janeček [-] (59. M. Vávra [-] ) -

ŽK: 35. P. Boháč .
Hráči zápasu: D. Chovanec - D. Pech , Z. Holý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - STUDENÝ Josef, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.