L. Lenk 21. (p.)
B. Bahenský 40.
M. Hanzal 78.
L. Lenk 85. (p.)
4:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 15:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice v přestřelce porazila Boršov nad Vltavou


Branky


21. L. Lenk (p.) , 40. B. Bahenský , 78. M. Hanzal , 85. L. Lenk (p.) - 28. J. Havlíček , 35. V. Anderle , 81. J. Gruber
30

 

Ve slunném nedělním odpoledni dorazil do Olešnice Boršov. Ten si po minulém vítězství s Roudném pomýšlel na bodový zisk i v tomto utkání. Domácí minulé kolo v Kamenném Újezdu nezvládli, ale v boji o záchranu body potřebují, takže musí do každého zápasu vstupovat na plno. Zápas nakonec přinesl mnoho zajímavých momentů a šťastnější byli nakonec domácí hráči.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do poločasu

 

Zápas začal v celkem poklidném tempu, kdy domácí byli aktivnější, hosté čekali na své příležitosti a přecházeli do nebezpečných protiútoků. Ve 20. minutě centroval do vápna z poloviny hřiště Lenk, Horelica se k míči nedostal, neboť ho za dres přidržel Filištein a rozhodčí Kovařík nařídil pokutový kop. K tomu se postavil zkušený Lenk a s přehledem proměnil – 1:0. Hráči Boršova už tolik nečekali a začali přebírat otěže zápasu. Zejména po stranách nebezpečně hrozili. Ve 28. minutě přišla odměna. Pokorný se u rohového praporku uvolnil přes bránícího Husu, ten ho zastavil pouze faulem. Z trestného kopu našel kapitán Gruber osamoceného Havlíčka a ten hlavou vyrovnal – 1:1. Ve 35. minutě se na polovině hřiště uvolnil opět Gruber, krásným lobem přes Husu vyslal do úniku aktivního Pokorného, který přesnou přihrávkou pod sebe našel na malém vápně Anderleho a ten střelou dokonal obrat – 1:2. Ve 40. minutě se skóre opět měnilo. Centrovaný míč z levé strany propadl ke kapitánovi Bahenskému, který přetlačil obránce hostů a hlavou vyrovnal na 2:2. Do konce poločasu už se nic výraznějšího nestalo.

 

Druhý pokutový kop a červená karta pro kapitána Grubera

 

Začátek druhého poločasu domácím vyšel, kdy takřka pět minut tlačili na hosty, ale šanci nevyužili. Poté začal hrát Boršov, který zakládal akce přes zkušeného exligistu Grubera, jenž domácí obránce hodně zlobil. Jeho přihrávky za obranu dělali olešnické obraně problémy, šance ale pochytal spolehlivý brankář domácích Krauskopf. V 65. minutě se ve vápně uvolnil Pokorný, jeho střela zpoza obránce Buřiče mířila za Krauskopfova záda, zastavila se ale na tyči. V 70. minutě se uvolnil přes tři hráče Gruber, kterého na zastavil až Husa faulem za žlutou kartu. Následný centr Řežáb mezi tři tyče nedostal. V 75. minutě unikl z levé strany Horelica, Filištein ho ve vápně zastavil nedovoleným zákrokem, rozhodčí Kovařík ale pokynul hráči, ať se zvedá ze hřiště, že se o faul nejednalo. V 78. minutě utekl po pravé straně střídající Koktavý, milimetrovým pasem našel ve vápně Hanzala, který neměl problém překonat hostujícího brankáře Bublíka – 3:2. Radost domácím vydržela jen chvilku. V 81. minutě se po rohovém kopu dostal k míči Gruber a přesnou střelou na zadní tyč vyrovnal na 3:3. Pořádný šrumec přišel v 85. minutě. Lenk opět našel Horelicu, který se dostal přes Filišteina do pokutového území, ten ho skluzem zastavil a následoval druhý pokutový kop. Hostům se tento počin příliš nelíbil, ale rozhodčí byl nekompromisní. K penaltě se postavil znovu Lenk a střelou o tyč poslal domácí do vedení – 4:3. V 87. minutě přišel nehezký moment. Výborně hrající kapitán hostů Gruber neudržel nervy na uzdě a nakopl zepředu domácího stopera Lenka.  Za tento počin uviděl od rozhodčího červenou kartu a musel, byť se mu příliš nechtělo, předčasně pod sprchy. Hosté vrhli všechny síly do útoku, ale vyrovnat už se jim nepodařilo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Zápas se nám herně příliš nepovedl, chtěli jsme vyhrát, to se povedlo, ale hosté hráli zejména v útočné fázi velice dobře. Hlavně po stranách nás dost zlobili, dali nám tři branky, což je v domácím prostředí dost. Ač se kopali dvě penalty a vypadá to podivně, myslím si, že rozhodčí zápas zvládl na obě strany velmi dobře. Mrzí mě zejména to, že nám hostující Pokorný na konci zápasu nesmyslně zlomil rohový praporek a některý z hráčů Boršova neudržel nervy a prokopl dveře u šatny. Jinak musím říct, že hosté předvedli sympatickou hru a zejména ve středu hřiště dominoval Gruber se Ševčíkem, který snad neprohrál jediný hlavičkový souboj. Výhru jsme vydřeli pro tragicky zesnulého parťáka, kamaráda a velkého fanouška, taťku našeho spoluhráče Honzy Lusta, který nás podporoval v každém zápase i v těch nejhorších obdobích. Byl to super chlap vždy s pozitivní náladou. Hráče zápasu zvolím stopera Lojzu Lenka, který s přehledem proměnil obě penalty a gólmana Krauskopfa, který nás podržel. Za hosty určitě kapitána Grubera, který byl, až na zkrat v závěru utkání, absolutně nejlepší na place. A útočné duo Řežáb – Pokorný, kdy zejména druhý jmenovaný hodně zlobil svou rychlostí.




Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , L. Lenk [-] - B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , T. Kačírek [-] , R. Horelica [-] , J. Dvořák [-] (83. L. Burda [-] ) - R. Brousek [-] (46. M. Hanzal [-] ) - S. Drtina [-] (72. M. Koktavý [-] )

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - R. Řežáb [-] , F. Pokorný [-] , V. Anderle [-] , J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , L. Fessl [-] (80. R. Kofroň [-] ) , J. Lísal [-] , P. Křemen [-] , J. Havlíček [-] , F. Filištein [-]

ŽK: 70. O. Husa , 90. R. Horelica - 20. F. Filištein , 49. R. Řežáb , 53. J. Šefčík , 90. F. Pokorný . ČK: 87. J. Gruber .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - ŠKUTHAN Jaroslav, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Eduard Janeček
Tip experta: výhra domácích

Nevyzpytatelná Olešnice porazí Boršov po velké přestřelce. Tipuji 3:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích