1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny porazily Zlatou Korunu a živí naději na záchranu v soutěži


Branky


20

Do Chvalšin přijela Zlatá Koruna, soused na chvostu tabulky. Domácí byli s 11 body na posledním místě, Zlatka nasbírala bodů více, i když také "pouze" sedmnáct. Pokud chtějí oba týmy ještě pomýšlet na záchranu, musí hodně zabrat a začít naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek i bez šancí

Na dobře připraveném trávníku bylo vidět, že hrají týmy z dolních pater tabulky. Oba věděli, o co jim jde, takže hráli ze zabezpečené obrany. Zápas, dá se říci, že byl o jednom gólu. Kromě soubojů ve středu hřiště nám první poločas šance na branku nenabídl. Ale pro oba týmy byl nezáživný výsledek 0:0 nadějí.

 

Vážné zranění Zbyňka Adamíčka

 

Druhý poločas už začal daleko lépe. Zlatá Koruna se odhodlala a s vědomím, že chce získat tři body, a tím „odříznout“ Chvalšiny od záchrany, vrhla síly do útoku. Ale akce Homera a Rychtáře vychytal domácí brankář Kothánek. Když se na branku řítil osamocený Štěpánek, musel gólman v domácí svatyni opět zasáhnout. Poslední nadějí Zlaté Koruny byla akce Rychtáře, ale i on si vylámal zuby na výborně chytajícím Kothánkovi. V 74. minutě přišel moment, který pro nikoho ve fotbale není příjemný. Zbyněk Adamíček musel opustit hřiště po nezaviněném, vážném, zranění kolene. Hosté než se stihli z těžké chvíle oklepat, dostali druhou ránu. V 79. minutě zakončil rychlý brejk Fučík a rozhodl důležitý zápas ve prospěch Chvalšin – 1:0. V dalším utkání zajíždí Chvalšiny do Klikova, Zlatou Korunu čeká veledůležitý zápas v Nové Vsi – Brloh.

 

I my z redakce fotbalunas.cz přejeme Zbyňkovi Adamíčkovi brzké uzdravení a rychlou rekonvalescenci těžkého zranění.

 



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Hrál poslední s předposledním a bohužel tomu odpovídala i hra. První poločas se hrál téměř bez šancí. Věděli jsme, že zápas bude o první brance, k té jsme byli druhý poločas několikrát do 70. minuty velmi blízko. Poté musel bohužel opustit hřiště po vážném, nezaviněném zranění kolene Zbyněk Adamíček, který byl odvezen sanitkou do nemocnice. Ke vší smůle jsme poté z jediné povedené brejkové akce domácích inkasovali a ztratili tak důležité body a hráče v boji o záchranu. Situace je složitá, hráči jsou v křeči, zraněných přibývá. Zbyškovi přeji za celý tým rychlou rekonvalescenci, i když zranění je určitě na delší dobu. Soutěž bychom už chtěli dohrát v klidu bez nervů a zranění. Uvidíme, jestli to na záchranu bude stačit. Byl bych totiž nerad, abychom si pokazili reputaci venkovními debakly, jako to předvádí družstvo těsně před námi. Za hráče utkání volím domácího gólmana Kothánka , za nás pak agilního Fucimana.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
J. Kothánek [-] - J. Motz [-] , M. Kamenský [-] , Z. Ginzel [-] , P. Kliner [-] - M. Postl [-] , P. Sluka [-] , P. Postl [-] - P. Pavlis [-] , L. Fučík [-] (88. J. Podhora [-] ) - V. Aust [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] , Z. Adamíček [-] (74. D. Steinocher [-] ) , M. Štěpánek [-] , D. Steinocher [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Houska [-] , O. Liška [-] (87. T. Gajdoš [-] )

ŽK: 38. V. Aust , 65. J. Motz - 11. J. Král .
Hráči zápasu: J. Kothánek - D. Fuciman .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Šíma Václav - BEZPALEC Martin, VELECHOVSKÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Zlatce, zejména bývalým spoluhráčům a přátelům Zambymu a Houmimu, přeji záchranu. Ve Chvalšinách to ale lehké mít nebudou. Bude to drama až do konce a třeba právě výše jmenovaní vystřelí výhru.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza