3:1
(2:1)
43. D. Frnka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice si poradily s Kamenným Újezdem


Branky


5. J. Princl , 37. M. Bez , 57. J. Fencl - 43. D. Frnka
20

 

Oba týmy se nachází v dobré formě, navíc se pohybují v šestici týmů, které bojují od druhou příčku za suverénní Novou Vsí. Utkání tedy slibovalo atraktivní podívanou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly do poločasu

 

Zápas začal pěkně zhurta. Už v 5. minutě se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Princl a nechytatelnou střelou do míst rohu branky zavěsil – 1:0. Tento gól jakoby fotbalu pomohl, Kamenný Újezd se tlačil za vyrovnáním, domácí Slavoj se také dostával do šancí, ale žádnou nedokázal proměnit. Ve 37. minutě uprostřed hřiště šikovně uvolnil Kadlec kapitána Beze, který střelou k levé tyči z dobrých 20 metrů nedal hostujícímu brankáři Kvasničkovi žádnou šanci – 2:0. Ve 43. minutě se nadechli i hráči Kamenného Újezdu. Centr z pravé strany se dostal na penaltový puntík, kde číhal nikým nehlídaný Frnka a dělovkou z „první“ zakončil do protipohybu domácího brankáře Maříka – 1:2. Do konce poločasu už se pouze dohrálo.

 

Fencl přidal gólovou pojistku

 

Druhý poločas začal podobně, jako ten první skončil. Oba týmy byly aktivní a snažily se, buďto přidat gól a rozhodnout, v podobě Ledenic nebo vyrovnat a pokusit se odvézt nějaké body, v podání Kamenného Újezdu. Definitivně rozhodla 57. minuta. Matěj Volf vysunul do samostatného úniku Jana Fencla, který se nemýlil, když střelou k pravé tyči obstřelil brankáře a přidal gólovou pojistku, o které je psáno výše – 3:1. Ledenice tak po minulém kole, kdy ztratily všechny body s Novou Vsí – Brlohem opět vyhrály a připsaly si už sedmou jarní výhru! Kamenný Újezd čítá druhou ztrátu všech bodů za sebou. V dalším kole zajíždí Slavoj na hřiště Boršova nad Vltavou. Kameňák doma hostí postupující Novou Ves.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra (trenér): Opět se potvrdilo, že se nám lépe hraje se soupeři, kteří chtějí hrát fotbal a ne jenom bránit a nakopávat míče. Z obou stran se jednalo o pohledné fotbalové utkání, které se muselo přihlížejícím divákům líbit a to i vzhledem k tomu, že v zápase padly čtyři góly. Šance byly v průběhu zápasu na obou stranách, kdy si však dovolím tvrdit, že na naší straně jich bylo více, a proto jsme zaslouženě vyhráli, k čemuž opět přispěl svými zákroky náš brankář Pepa Mařík, který na jaře chytá ve výborné formě. Také bych chtěl poděkovat hráčům a činovníkům Kamenného Újezdu za velmi slušně odehrané utkání bez nějakých hrubých nebo záludných faulů, či slovních urážek. Jako muže zápasu z naší strany bych označil Honzu Pavlíka, který byl opět na svém místě levého obránce bezchybný a zároveň byl ještě schopen podporovat naši útočnou činnost, takže doufám, že s námi ještě několik sezón vydrží a vychová si za sebe rovnocenné nástupce a to jak po fotbalové tak i charakterové stránce.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí): V Ledenicích jsme chtěli vybojovat nějaké body, ale bohužel se nám to nepodařilo. Klukům nelze upřít v posledních zápasech snahu. Vytváříme si šance, které nejsme schopni proměnit a po individuálních chybách se sami srážíme na kolena. Soupeři gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - M. Bez [-] , J. Fencl [-] , M. Kadlec [-] , A. Stránský [-] , P. Svoboda [-] (85. F. Mičan [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Volf [-] , J. Princl [-] , T. Lamáček [-] (46. L. Winkler [-] ) , J. Fošum [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - D. Průdek [-] , J. Rožboud [-] (46. V. Kotalík [-] ) , V. Mráz [-] , J. Stegbauer [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , A. Prokop [-] , A. Černý [-] , P. Petkov [-]

ŽK: 30. M. Sládek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tady vůbec netuším. Oba soupeři mi přijdou nevyzpytatelní. Myslím ale, že kapitán domácích Bez něco trefí a body zůstanou v Ledenicích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích