Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna debaklem srazila Novou Ves – Brloh na jejím hřišti


Branky


22

 

Zápas pravdy, jak nazývali utkání lidé ze Zlaté Koruny, se odehrál na úzkém hřišti v Nové Vsi. Oba týmy se nachází téměř na konci tabulky, a pokud by Nová Ves – Brloh zvítězila, zvýšila by svůj náskok už na šest bodů a hodně by se přiblížila záchraně. Zlatka potřebovala vyhrát a dohnat svého soka v bojích o udržení. Utkání nakonec přineslo zajímavé skóre.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fuciman načal svou show

 

A tak, jak Zlatá Koruna avizovala, k utkání také přistoupila. Hned ve 2. minutě otevřel skóre Fuciman0:1. Asi také nečekal, co všechno při zápase zažije. Domácí borci své šance neproměnili, vyřešili je špatně a přišla 31. minuta a byl to opět Fuciman, který zvyšoval na 0:2. Hráči Nové Vsi – Brlohu hrozili převážně ze standardních situací a dlouhých autových vhazováních, ale ve vzduchu kraloval kapitán Zayml a proto se šlo do šaten za příznivého stavu pro hosty.

 

Fuciman dovršil hattrick a debakl byl na světě

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. V 60. minutě to byl opět Fuciman, který dovršil trojgólové představení a zvýšil na, pro Zlatku, uklidňujících 0:3. A netrvalo dlouho a skóre se měnilo po čtvrté. Osamocený Steinocher zvýšil už na 0:4! Jelikož se domácí přes výborně hrající obranu hostů nedostávali, byli to opět hosté, kteří udeřili. Nejprve v 71. minutě přišel míč na volného hráče zápasu Fucimana, jenž neměl problém zakončit – 0:5. Mladíček ze strany hostů vstřelil svůj čtvrtý gól v zápase! Opaření domácí už pouze přihlíželi, když na 0:6 zvyšoval Ohnsorg. A na konečných 0:7 upravil v 85. minutě Homer. Nová Ves – Brloh tak utrpěla druhý debakl 0:7 za sebou. Zlatá Koruna si zaslouženě připsala tři body a bodově se dotáhla na hlavního soupeře. Vzhledem k lepšímu vzájemnému zápasu má Zlatka záchranu v soutěži na svých kopačkách. V příštím kole doma hostí Kamenný Újezd. Nová Ves bude muset zabrat a na hřišti Chvalšin vyhrát.

 



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Do zápasu “pravdy” jsme vstoupili dobře a šli rychle do vedení. Myslím, že jsme byli i kombinačně lepší, domácí jen nakopávali balony. Tentokrát nám všechno, jak se říká, sedlo, na domácích byla patrná křeč a zmar. Kromě Adamíčka se nám vyprázdnila marodka a nikdo neměl ani pracovní povinnosti a to bylo asi rozhodující. Výsledek ovšem neznamená nic víc ani nic méně, než že máme stejně bodů jako soupeř, ale lepší vzájemný zápas. Musíme se nyní dobře připravit na zbytek soutěže a doufat, že jsme si ve Vsi nevystříleli střelecký prach. Pozitivem pro další vývoj jistě bude návrat potrestaného Weinharda, který nám v některých předchozích zápasech hodně chyběl. Za výkon v Nové Vsi zaslouží pochvalu celý tým. Do sestavy kola ale musím přece jenom nominovat excelentního Fucimana, autora čtyř gólů a kapitána Zaymla, který neprohrál vzdušný souboj! Poděkování patří i rozhodčím Vejčíkovi, Bromovi a Petrouškovi, kteří podali vysoce profesionální výkon.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] , R. Postl [-] - J. Anderle st. [-] , T. Hüttner [-] , J. Postl [-] (60. P. Cába [-] ) , Z. Sekera [-] (83. T. Březina [-] ) , J. Pouzar [-] , J. Vlček [-] - O. Tlamsa [-] -

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - V. Ohnsorg [-] , J. Lacko [-] , D. Steinocher [-] (89. P. Král [-] ) , M. Kalista [-] , M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Rychtář [-] (76. J. Král [-] ) , P. Zayml [-] , J. Houska [-]

ŽK: 27. J. Vlček , 75. O. Tlamsa , 86. J. Pouzar - 35. J. Lacko .
Hráči zápasu: D. Fuciman , P. Zayml .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - BROM Josef, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Petr Cába
Tip experta: výhra domácích

No, tak tady jde o sestup, navíc Nová Ves to doma nějak uplácá..dám 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů