0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves vyhrála i v Kamenném Újezdu a dál se veze na vítězné vlně


Branky


22

 

Fotbalisté Nové Vsi se představili na půdě Kamenného Újezdu už jako postupující tým do vyšší soutěže, a proto se také daly očekávat změny v sestavě. Trenér Pekárek ale do zápasu poslal plnou jedenáctku, hráčům vštepoval do hlavy, že v žádném případě sezóna nekončí, a že by byl rád, kdyby jeho tým přivezl zpátky do Vsi všechny tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frnka rozezvonil bránu soupeře

 

První poločas začal ve velkém tempu, obě mužstva hrála velmi dobře, a i proto se dalo očekávat vyrovnané utkání. Domácí hráči byli o trochu lepší, měli náznaky šancí, ale s žádnou si nedokázali poradit. Snažili se dostávat za hostující obranu průnikovými přihrávkami, ale ty velmi dobře četli buď obránci, nebo brankář Bartizal. Až přišla 35. minuta, David Frnka za vápnem napřáhl a bombou trefil spojnici tyče a břevna. Tady měli hosté velké štěstí. Poté se poločas dohrál.

 

Jiránek usměrnil tři body pro Novou Ves

 

Do druhého dějství poslal hostující trenér místo V. Brožky mladého Srbeného. Utkání se hrálo stejně jako v prvním poločase, obě mužstva hrála velmi dobře, i když pomalu začali otěže utkání přebírat hosté. Čekalo se na to, kdo udělá chybu. Ta přišla v 56. minutě. Domácí brankář Kvasnička neudržel nepříliš tvrdou střelu, na správném místě stál hostující Jiránek a střelou pod břevno otevřel skóre – 0:1. Druhý gól přidali hosté v 78. minutě. Procházka zahrával rohový kop, přesně našel hlavu Jiránka, a ten se trefil v utkání podruhé – 0:2. Pak už hosté v pohodě hru kontrolovali a přidali ještě jednu branku. Čtyři minuty před koncem přebral na polovině míč Procházka, počkal, až se mu rozběhne Holý, a ukázkovou uličkou ho poslal samotného na branku. Ten zachoval klidnou hlavu, obstřelil domácího brankáře a stanovil konečný výsledek na 0:3. Nutno podotknout, že se hrálo utkání výborné úrovně, kterému přispěla obě mužstva.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí): V sestavě jsme udělali několik změn a jak se v průběhu zápasu ukázalo, ku prospěchu. Hra se celkově zlepšila a klukům musím poděkovat za odvedený výkon. Určitě nás potěšila velká divácká kulisa cca 200 diváků. Po závěrečném hvizdu rozhodčího ocenili oba tábory fanoušků hráče za oboustranně výborné utkání potleskem, což zejména u domácích po smolné prohře 0:3 potěší. Soupeři gratuluji k vítězství a přeji hodně štěstí v I.A třídě.

TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Řekli jsme si, že i přes postup do vyšší soutěže pro nás sezóna nekončí a v Kameňáku nastoupili v plné sestavě beze změn. Chtěli jsme vyhrát a to se nám povedlo. Hráče zápasu volím Jiránka, který dal dva góly a kapitána Boháče, který sváděl nesčetně soubojů s domácími útočníky.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - D. Průdek [-] , V. Mráz [-] , J. Stegbauer [-] , M. Sládek [-] (73. J. Dudák [-] ) , D. Frnka [-] (67. J. Rožboud [-] ) , A. Prokop [-] (54. V. Kotalík [-] ) , J. Komberec [-] , A. Černý [-] , D. Čermák [-] , P. Petkov [-] (86. H. Švec [-] )

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - P. Boháč [-] , F. Vávra [-] , D. Pech [-] - B. Češka [-] (82. P. Janovský [-] ) , V. Brožka [-] (46. T. Srbený [-] ) , V. Neumann ml. [-] (70. P. Graman [-] ) , Z. Holý [-] , T. Novák [-] - J. Jiránek [-] , R. Procházka [-]

ŽK: 43. A. Prokop , 76. A. Černý .
Hráči zápasu: P. Boháč , J. Jiránek .
Místo: Kamenný Újezd. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šíma Václav - BEZPALEC Martin, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Petr Cába
Tip experta: výhra hostů

Hrozně gratuluji klukům ze Vsi k postupu! Je úžasný, co dokázali během tří sezon! Doufám, že si do brány za hosty vleze Matěj ,,Fury,, Pešta :-D doufám, že hosté potvrdí svoji formu a ,,nadvládu,, v této sezóně a zvítězí! Dávám 2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů