Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hokej? Kdepak, v Boršově nad Vltavou se hrál fotbal


Branky


2. J. Šefčík , 6. V. Anderle , 21. J. Šefčík , 31. J. Gruber , 48. F. Pokorný , 65. F. Pokorný , 80. F. Pokorný - 7. L. Winkler , 23. M. Volf , 59. J. Fencl , 71. M. Volf , 76. M. Bez (p.) , 82. M. Volf (p.)
21

 

Sobota 13:30 a v tomto ročníku se klasicky hraje v Boršově nad Vltavou domácí utkání. Nováček v soutěži je milým překvapením a pohybuje se ve středu tabulky, jejich soupeř – Slavoj Ledenice se po výborném jaru poohlíží po druhém místu. Ze zápasu se nakonec stala střelnice, padlo neuvěřitelných třináct branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek do poločasu

 

A začalo se velmi svižně. Už ve 2. minutě se do míče opřel Šefčík a otevřel skóre – 1:0. Hosté se ani nestihli rozkoukat a přišel další políček. V 6. minutě se osamocený Anderle prosadil a upravil na 2:0. Domácí se z branky neradovali dlouho, protože se po rozehrávce dostal do šance Winkler a střelou pod gólmanem snížil na 1:2. Rychlé tři branky v úvodu a diváci, kteří přišli až později, byli o branky ochuzeni. Nastolený trend v počtu gólů pokračoval. Ve 21. minutě se opět Šefčík trefil a zvýšil na 3:1. Ale jako při předchozí brance to byl tentokrát Volf, který rychle snížil na 3:2. Ve 31. minutě se skóre měnilo po šesté, když kapitán Gruber upravil na poločasových 4:2. Divoká přestřelka rozhodně nenudila, hrálo se nahoru dolů a den otevřených dveří přichystaly obě obrany hrajících mužstev.

 

Hattrick Pokorného i Volfa

 

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe domácím a už ve 48. minutě utekl rychlonohý Pokorný a zvýšil už na 5:2. Netrvalo dlouho a výsledek se měnil již po osmé. Bez našel Fencla, který prostřelil brankáře – 5:3. v 65. minutě to byl opět Pokorný, který střelou k tyči zvyšoval na 6:3. A aby toho nebylo málo, přišla v 71. minutě rychlá pěti minutovka hostů. Nejprve Volf svým druhým gólem v zápase snížil na 6:4. A poté bezpečně proměnil pokutový kop kapitán Bez a snížil na rozdíl jednoho gólu – 6:5! Střelecké hody nebraly konce, a když svůj hattrick v 80. minutě dovršil Pokorný7:5, nenechal se zastínit ani Volf, který se postavil k druhému pokutovému kopu v zápase a uzavřel na konečných 7:6.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra (trenér): Zápas se hrál za velmi teplého počasí, ale i přesto se hrálo ve slušném tempu, avšak domácí byli důraznější v osobních soubojích a zápas vyhráli zaslouženě. V dnešním zápase si slabší chvilky vybrali oba brankáři, a proto padlo hodně gólů, ale tím nechci určitě říci, že za všechny góly mohli brankáři, spíše to bylo tím, že se hlavně útočilo a na obranu se tolik nemyslelo. Vzhledem k množství gólů, které padly, se muselo utkání líbit divákům, ale pro trenéry to až tak pohodové utkání nebylo. Ale i takové zápasy nás občas potkají. Nám teď nezbývá než opět zabrat v domácím utkání, abychom se udrželi v horních patrech tabulky, kde bychom se chtěli pohybovat.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
R. Vosejpka [-] - R. Řežáb [-] , F. Pokorný [-] (80. J. Šimeček [-] ) , V. Anderle [-] (66. L. Soukup [-] ) , J. Gruber [-] , J. Šefčík [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , J. Havlíček [-] , A. Matoušek [-] , F. Filištein [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - M. Kožant [-] (46. K. Havelka [-] ) , L. Winkler [-] , M. Volf [-] , J. Pavlík [-] , P. Svoboda [-] , A. Stránský [-] , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , J. Fošum [-] (80. J. Homer [-] ) , M. Bez [-]

ŽK: 77. A. Matoušek , 83. F. Filištein - 45. J. Fošum .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Petr Cába
Tip experta: výhra hostů

Tady je to asi jasný. Pokud nastoupí za hosty Bez a Kadlec je vymalováno! Dávám 2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích