4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice si na domácí půdě poradily s Olešnicí a výsledkem je konečné čtvrté místo v soutěži


Branky


26. J. Pavlík , 28. J. Pavlík , 65. M. Bez , 86. J. Fencl - 71. S. Drtina
15

 

Sobotní dopoledne patřilo v Ledenicích nejen softbalu, ale i fotbalu. K poslednímu zápasu dorazila nedaleká Olešnice. Pikantní souboj to byl zejména pro trenéra Stanislav Jindru. Nový trenér Ledenic totiž býval dlouholetou oporou nyní už soupeře. Naopak na druhé straně hájil olešnickou svatyni gólman Michal Krauskopf, který v minulosti chytal právě za domácí Slavoj.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkův gól z rohového kopu

 

A radost mu asi neudělal pohled v 5. minutě, kdy byl ve vápně sražen hostující Kačírek, ale píšťalka hlavního rozhodčího Hladíka zůstala němá. Ve 26. minutě zahrávali domácí přímý volný kop. Bez našel ve vápně osamoceného Pavlíka, který střelou z první otevřel skóre – 1:0. Hosté reklamovali ofsajd, ale marně, hlavní i pomezní rozhodčí měli jasno. Ve 28. minutě zahrával Pavlík rohový kop, stříleným centrem nachytal na švestkách hostujícího Husu, který bránil přední tyč a míč netrefil – 2:0. Olešnice zlobila hlavně z protiútoků, ale ani Hanzal, ani Horelica neměli štěstí. Když se ke střele dostal dobře postavený Drtina, domácí gólman Mařík podržel svůj tým.

 

Červená karta a hrubka na závěr

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří se tlačili dopředu se snahou něco udělat s výsledkem. Pomohlo jim k tomu i vyloučení Volfa, který po druhé žluté kartě musel předčasně pod sprchy. Hosté se prakticky zabydleli na polovině domácích, ale stále nenašli recept na domácí obranu. Domácí hrozili z rychlých protiútoků a jeden takový se jim povedlo potrestat. Fencl lobem našel kapitána Beze, který se sám před Krauskopfem nemýlil a zvýšil na 3:0. V 71. minutě se dočkali i hosté. Husa centrem z přímého volného kopu našel kapitána Bahenského, který ještě posunul na osamoceného Drtinu, kterému nedělalo problém usměrnit míč do sítě – 3:1. V 86. minutě přišla poslední šance zápasu, Lenk dal malou domů gólmanovi, který míč netrefil a nabídl tak dobíhajícímu Fenclovi gól na konečných 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra (trenér): Jednalo se o derby a tomu odpovídal i průběh zápasu, který byl místy až zbytečně nervózní. Z počátku prvního poločasu byli mírně lepší hosté, ale postupem času se hra vyrovnala a my jsme dvěma rychlými góly Honzy Pavlíka šli do dvoubrankového vedení, které jsem udrželi až do přestávky. Na začátku druhého poločasu se nechal zbytečně po druhé žluté kartě vyloučit Matěj Volf a my jsme tak téměř celý poločas dohrávali o deseti, což ovlivnilo další průběh zápasu. Hosté nás zatlačili na naši polovinu, vytvořili si několik brankových příležitostí, ale k jejich smůle dokázali skórovat pouze jednou, ale to až za stavu 3:0 pro nás, kdy my jsem poté ještě v samém závěru utkání vstřelili 4. gól po chybě hostující obrany a dotáhli zápas do vítězného konce. Svému mužstvu bych poděkoval za příkladně odpracované utkání a svým bývalým spoluhráčům a celému týmu z Olešnice gratuluji k záchraně v soutěži a v další sezóně jim přeji hodně úspěchů bez záchranářských starostí. Jako hráče zápasu z naší strany jednoznačně určuji Honzu Pavlíka, který hrál nejdříve v útoku a vstřelil 2 góly a po jeho přesunu do obrany i zde zvládl svou roli, jako vždy, na výbornou.

TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Dostali jsme za uši, přitom jsme herně zápas zvládli. Chybělo nám štěstí při zakončení. Domácí nás potrestali, i když jsme jim téměř všechny góly prakticky darovali. Například druhý gól, který jde jasně za mnou a ještě jednou se týmu omlouvám! Rád bych poděkoval všem sponzorům a fanouškům, kteří nás celou sezonu hojně podporovali nejen při domácích utkáních.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - J. Princl [-] , L. Winkler [-] , M. Volf [-] , J. Pavlík [-] , J. Fencl [-] , A. Stránský [-] , M. Kadlec [-] , M. Kožant [-] (58. P. Svoboda [-] ) , J. Fošum [-] (87. F. Mičan [-] ) , M. Bez [-]

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , L. Lenk [-] , J. Lust [-] (72. L. Picek [-] ) - M. Hanzal [-] , O. Husa [-] , S. Drtina [-] , R. Horelica [-] - P. Fiala [-] (58. R. Brousek [-] ) - T. Kačírek [-] (57. M. Koktavý [-] ) , B. Bahenský [-]

ŽK: 16. M. Volf , 53. J. Fencl , 84. M. Kadlec - 11. T. Kačírek , 30. P. Fiala , 62. M. Koktavý . ČK: 50. M. Volf .
Hráči zápasu: J. Pavlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, SKVAŠÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Ondřej Husa
Tip experta: výhra hostů

Ledenice vede do boje náš bývalý spoluhráč Standa Jindra, jenž chce zakončit úspěšné jaro výhrou. My máme jaro o trošku úspěšnější a pevně věřím, že domácí potrápíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích