Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Nové Vsi se rozloučili s 1.B třídou na domácím trávníku vítězstvím nad rezervou TJ Malše Roudné


15

 

Jejich výhra se ale nerodila vůbec lehce, protože hosté přijeli s velmi mladým, za to šikovným kádrem, který v prvním poločase dělal domácím velké problémy. Hosté výborně kombinovali, hráli rychle, byli důrazní v osobních soubojích a i proto domácí k ničemu nepouštěli, a naopak byli velmi nebezpeční.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

 

Dokonce se mohli radovat jako první, když zahrávali rohový kop, na zadní tyči se zjevil úplně sám stoper Kössl, ale i trochu smolně nedokázal dopravit balón do sítě. Pak se o střelecké pokusy snažili také domácí, ale žádný z nich se neujal. Skóre se změnilo až ve 40. minutě. Domácí obránci nedokázali na penaltě odkopnout míč do bezpečí, toho se zmocnil Lukáš Wohlgemuth a velmi zkušeně poslal hosty do vedení 0:1. První poločas tak skončil a nutno podotknout, že hosté byli lepší a šli do kabin s jednobrankovým náskokem zaslouženě.

 

Otočení stavu a jedenadvacátá výhra pro domácí

 

Druhé dějství bylo z domácího pohledu o něčem jiném. Hned ze začátku se do soupeře zakousli a začali ho přehrávat. Jejich snaha vyvrcholila hned tři minuty po přestávce. Velmi agilní Češka našel u lajny Procházku, ten křížným balónem vyslal do úniku Neumanna, který chtěl spíše centrovat, balón se ale stočil až za brankovou čáru, kde se ho marně hostující brankář snažil vyškrábnout. Pomezní rozhodčí ale viděl, že míč už čáru přešel, a tak bylo vyrovnáno – 1:1. Domácí byli v této fázi lepším týmem a jejich snaha se jim vyplatila o deset minut později. Holý průnikovou přihrávkou našel Procházku, ten si ještě zasekl jednoho z hostujících obránců a levou nohou poslal domácí do vedení – 2:1. Od této chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo, hosté přestali hrát a domácí si začali vytvářet spoustu šancí, ale žádnou z nich nedokázali využít. Až přišla 66. minuta, Procházka zahrával rohový kop, našel přesně hlavu Janečka, který koníčkem nedal Konečnému žádnou šanci – 3:1. Zápas se hrál před velmi slušnou diváckou kulisou a musel se přítomným líbit. Do konce utkání se už nic nestalo, a tak mohli postupové oslavy z domácího pohledu začít.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Musím pochválit celé mužstvo, které dokázalo zápas z nepříznivého stavu otočit. Je vidět, že když chce, tak má velkou sílu. Hostům děkuji za vynikající a velmi slušný zápas. Na postupové oslavy se moc těšíme, myslím si, že se dnes lidé v obci moc nevyspali :-)




Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - F. Vávra [-] , T. Srbený [-] (46. B. Češka [-] ) , T. Novák [-] , P. Boháč [-] , D. Pech [-] - E. Janeček [-] (85. J. Jiránek [-] ) , V. Neumann ml. [-] (68. P. Janovský [-] ) , Z. Holý [-] - V. Brožka [-] , R. Procházka [-]

TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - M. Tibitanzl [-] (58. F. Stieranka [-] ) , R. Svoboda [-] (76. J. Tomášek [-] ) , A. Goretki [-] , A. Trejbal [-] , F. Budín [-] , L. Wohlgemuth [-] (82. J. Vopelka [-] ) , B. Vogl [-] , P. Berounský [-] , M. Lerch [-] , P. Kössl [-]

ŽK: 55. V. Neumann ml. , 66. E. Janeček .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, BENEŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Ondřej Husa
Tip experta: výhra domácích

Suverénní lídr se bude chtít rozloučit se soutěží stylově a v derby porazí rezervu Roudného.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza