4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záměr Lhenických potrápit lídra se neuskutečnil. V jarní předehrávce na jeho hřišti propadli


Branky


0

Domácí hráči Lažiště si pohlídali první místo a přezimují na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhenický SK po domácí těsné prohře 0:1 (ve vloženém 1.kole 28. 9.) právě s Lažišťskými zahájil sérii šesti utkání bez prohry (za pěti výher a jedné remízy při skóre 23:3), aby to byli opět Lažišští, kteří ji vítězstvím v tomto zápase ukončili. Lheničtí výhrou v 10. kole v Sousedovicích sesadili tamní Westru z čela tabulky a napomohli tím tak lažišťskému FK do pozice lídra soutěže. Chtěli i jeho doma „potrápit“, tentokrát ale na to neměli. Zůstali hodně dlužni výkonnosti v předcházejících zápasech. A když se přidala překvapivě zbytečně ustrašená odevzdanost, naplnilo se zklamání z jejich herního projevu. Domácí byli po všech stránkách fotbalově lepší a zaslouženě přesvědčivě zvítězili.

Sled branek v zápase

18.´- křídelním prostorem pronikl Volmut, obloučkem k tyči přehodil bezmocného gólmana Dvořáka a poslal domácí do vedení – 1:0

25.´- Sedláček zleva využil dalšího zaváhání lhenické defenzivy a zvýšil přesnou gólovou trefou na 2:0

54.´- Lheničtí sice Ilievem docílili branky, avšak pro ofsajd nebyla sudím uznána

63.´- další vydařenou akci zakončil dobře mířenou střelou mezi tyče Linhart a upravil brankový stav již na 3:0

 

78.´- po centru před Dvořákovu branku  to byl znovu Linhart, co téměř z nulového úhlu poslal balón do lhenické sítě a uzavřel konečný gólový účet tohoto zápasu na 4:0

 

Autor: JAN BUMBA



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Václav Mareš (trenér): Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. My jsme podali nejhorší výkon na podzim. Myslel jsem si, že budeme rovnocenným soupeřem domácím, ale bohužel tomu tak nebylo. Prohráli jsme rozdílem třídy. Věděli jsme, že ta facka někdy přijít musí, ale že přijde takovým to způsobem, jsem nečekal. Můžeme děkovat brankaři J.Dvořákovi, že to neskončilo vyšším rozdílem. Doufám, že nás tato prohra nakopne a na jaře budeme předvádět zase to, co nás provázelo celý podzim.



Sestavy


FK Lažiště
O. Vašura [-] - J. Turek [-] , P. Holub [-] , P. Bízek [-] (88. P. Ostádal [-] ) , M. Bednár [-] , J. Macek [-] - M. Sedláček [-] , J. Mocek [-] (67. P. Brzobohatý [-] ) , T. Vokatý [-] (77. J. Hrbek [-] ) , J. Volmut [-] (83. M. Stupár [-] ) - J. Pěsta [-] (52. J. Linhart [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] , R. Pořádek [-] , R. Iliev [-] (75. D. Kolář [-] ) , L. Kopf [-] , P. Prenner [-] , J. Beran [-] , D. Kiš [-] , T. Balica [-] (85. D. Lukač [-] ) , T. Tůma [-] , M. Mahák [-] (60. D. Trojan [-] )

ŽK: 54. M. Mahák , 66. R. Pořádek , 72. R. Iliev .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - VALEŠ Radek, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.