Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Fiedler s Vojtou rozebrali Vacov „B“


Branky


22

Čkyně se dokázala prosadit po dlouhých 223 minutách. V zápase proti Vacovu B rozhodla po půlhodině hry, kdy si vytvořila dvoubrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čkyně se konečně prosadila

V posledních dvou zápasech nesmírně trápila hosty koncovka, to chtěli změnit na půdě Vacovské rezervy, po 90. minutách svítil na světelné tabuli jednoznačný výsledek 0:5, který hovoří za vše. Favorit utkání začal na plné obrátky od prvních minut, v 10. minutě rozjel dobrou akci dorostenec Miklas, vybojoval rohový kop, z kterého se do obrovské šance dostali v malém vápně Schwamberger s Fiedlerem, ani jeden z nich ale nedokázal dotlačit míč za brankovou čáru. V 18. minutě zahrál do vápna dlouhý aut Chalupa, míč se dostal k Fiedlerovi a ten se ranou z otočky k tyči nemýlil - 0:1. V 25. minutě měl dobrou pozici pro střelbu hostující Král, branku však minul. Rozbíhala se 30. minuta a s ní i po lajně čkyňský Fiedler, zatáhal míč do vápna, elegantně se zbavil dvou obránců a naservíroval Královi na zlatém podnose druhou branku, jeho pokus však senzačně vyrazil brankář domácích Lácha, míč se odrazil před vápno k Vojtovi a ten z voleje napálil levačkou míč přesně do šibenice, tady by neměl asi žádný brankář šanci - 0:2. Domácí se dostali k první šanci těsně před odchodem do kabin ale standardní situaci zahrávanou z rohu vápna poslali mimo branku hostí. 

Hosté dokonali rukavici

Do druhé půle vstoupili domácí podobnou šancí, zahrávali opět standardku a centr, který se snášel do vápna poslal domácí Bujok těsně nad branku Kaince. Jen co se hra přelila na druhou stranu, zahrávala Čkyně rohový kop, hostující hráči měli obrovskou šanci rozvlnit síť po třetí, v závaru ale nedokázali na čtyřikrát dotlačit míč za brankovou čáru. V 66. minutě zahrávali hosté standardku, konkrétně Král, na jeho centr si vyskočil dobře hrající Chalupa a jeho pokus šel těsně kolem levé tyče Láchovy branky. Za další dvě minuty se situace opakovala, Král opět poslal do vápna centr, míč se dostal k Fiedlerovi a ten svým druhým zásahem v utkání poslal Čkyni do tříbrankového trháku - 0:3. V 71. minutě opět hosté zahrávali standardku, tradiční exekutor poslal míč na střídajícího Kloseho, ten však po dvou minutách na hřišti odmítl dát čtvrtou branku hostů. O dvě minuty se už hosté radovali a bylo to opravdu pohledná akce po ose Fiedler – Chalupa – Vojta, první jmenovaný vybídl krásným pasem Chalupu, který se třemi kličkami zbavil obrany, naservíroval míč na vápno Vojtovi, ten se zbavil stopera a krásně se trefil důraznou střelou k tyči - 0:4. V poslední desetiminutovce se také připomněli domácí, Bujok hlavičkoval ve vápně, ale stejně jako celý zápas jeho spoluhráči branku nijak vážněji neohrozil. Pověstného "bůra" zasadili Čkyňští domácím v 84. minutě, kapitán Děd vyslal do souboje jeden proti dvěma forvarda Schwambergra, odevzdanou obranu domácích přelstil a jeho střela z vápna se třepali v síti - 0:5. 

Čkyně, která za týden ve šlágru kola zajíždí do Sousedovic, konečně protrhla střeleckou smůlu. Trápící se domácí přivítají doma poslední Zdíkov. 

 

Autor: Patrik Krull



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Josef Kuneš, trenér: Jsme všichni rádi že se nám podařilo po dvou smolných zápasech vyhrát. Konečně jsme proměnili šance a získali jsme důležité body potřebné pro klid v týmu. Na příští zápas v Sousedovicích se chceme dobře připravit a věřím, že pokud budeme proměňovat vypracované šance, máme velkou šanci na úspěch. Kádr se nám postupně dává krom dlouhodobě zraněných dohromady, věřím že naše výkony budou lepší. Hráčům chci poděkovat za výkon a našim fanouškům za podporu i na venkovních zápasech.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondra Milan - OVČÁČEK Josef, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Ondra Milan: 7
Hrací plocha: 9
Výkon domácích - SK Vacov B: 3
Výkon hostů - SK Čkyně: 8
Hráč utkání - hosté: Roman Vojta
Hodnocení hráčů - hosté: Štefan Friedl - 6, Roman Vojta - 9, Martin Chalupa - 9, Josef Vondrášek - 8, Miroslav Miklas - 6, Jan Děd - 7, Daniel Schwamberger - 8, Adam Klose - 7, Josef Král - 9, Imrich Pinke - 8, Lukáš Toman - 7, Josef Fiedler - 9, Josef Kainc - 8,

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Po předchozím prohraném zápase, už bude chtít Čkyně vyhrát a ve Vacově se jim to povede.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů