Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Cehnicích padly čtyři góly za 31 minut, týmy se loučí se sezónou smírně


Branky


21

Divoký první poločas rozhodl o zápase. Nejprve se Cehnice radovaly z gólu, poté otěže převzaly Netolice a konečnou podobu a dělbu bodů zaznamenal Pavel Krejsa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly za poločas

Hned od prvních minut bylo vidět, že Cehnice chtějí jít pro vítězství. Snažily se o kombinaci po zemi a celkem se jim to dařilo. Útočné duo Martínek – Martínek se dobře doplňovalo a hned v 6. minutě se domácí radovali z gólu. Hovorkův nákop posunul Krejsa, míč se dostal k Ondrovi Martínkovi a ten prostřelil hostujícího brankáře. Hned domácí byli na koni.

V 17. minutě Krejsa poslal do sóla Marka Martínka, ale ten obstřelil brankáře i bránu. Následovala pasáž, kdy se domácí snažili o další branku, ale hosté byli také nebezpeční. Oba jejich středoví hráči hráli s chutí a dělali Cehnicím v defenzívě potíže. Domácí laxní bránění na krajích vyústilo v několik závarů a hned za dalších deset minut projevilo tak, že Cehnice prohrávaly 2:1. To je ale nepoložilo.

Šebesta se snažil o rychlé průniky do vápna a jeden z nich zastavili hostující hráči pouze faulem. K penaltě se postavil kapitán Martínek, ale druhý gól nepřidal – trefil pouze tyč. Přesto se stále domácí snažili o kombinaci a hráli svižný fotbal. K dalšímu samostatnému úniku vyslal opět Krejsa Marka Martínka, ten ale ani na podruhé na hostujícího brankáře nevyzrál.

Srovnání zařídila až akce ze 37. minuty, kdy Hovorka vybojoval míč na vlastním vápně, narazil si s Krejsou, postupoval dále, předal míč na Marka Martínka, který centroval na vápno, kde Ondra Martínek chytře balón pustil za sebe, kde byl připravený Krejsa, který se trefil z hranice vápna přesně k tyči. První půle už pak žádnou velkou šanci nepřinesla.

Druhý poločas bohužel na ten první nenavázal

Hned na začátku druhého poločasu připravil Krejsa ve spolupráci s Ondrou Martínkem šanci pro Frčku, který ale z penalty neprostřelil houštinu těl a vytěžili z toho Cehničtí pouze rohový kop. Následovala trošku neurovnaná pasáž, kdy se domácí snažili o střelbu a zakončení, ale nebyli příliš důrazní a přesní. Za zmínku stojí ještě 75. minuta, kdy se Frčka pokusil přehodit vyběhnutého hostujícího gólmana, ale o kousek minul branku.

Do konce zápasu už to bylo spíše o nakopávání balónů, které domácí ale nedokázali správně vyřešit.

 

Z týmu Cehnic: V posledním utkání letošní sezóny k nám přijely 6. Netolice, které nám na podzim nasázely 5 gólů. Chtěli jsme tak odčinit tuto nepříjemnou porážku. Poslední zápasy nás nezastihli v nejlepší formě, ale na úplný závěr zápas sezóny jsme se těšili.

Zápas skončil remízou a my jsme tedy sezónu zakončili na 8. místě s tím, že na jaře se nám ukázala celá řada nedostatků, na kterých musíme zapracovat.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Sestavy


Sokol Cehnice
J. Novák [-] - L. Bednařík [-] (46. P. Řehoř [-] ) , P. Šebesta [-] , J. Bízek [-] , J. Prokeš [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] (74. J. Mára [-] ) , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , P. Krejsa [-] , J. Čech [-]

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - M. Dvořák [-] , P. Fux [-] , D. Andres [-] (78. J. Skála [-] ) , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , S. Šulc [-] , R. Meindl [-] , D. Hlavatý [-]

ŽK: 73. M. Martínek , 83. P. Šebesta - 58. S. Šulc .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Klimeš Jiří - HNILIČKA Jaroslav, MAROUŠEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Balica
Tip experta: remíza

Opět zápas, kde týmům o nic nejde, proto volím remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza