V. Turek 17. (p.)
L. Toman 51.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 14:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bráchové Kunešovi se loučí se čkyňským fotbalem vítězně


Branky


17. V. Turek (p.) , 51. L. Toman - 90. M. Šácha
21

V tomto zápase z pohledu tabulky o nic nešlo. Největší pozornost byla soustředěna na Michala a Josefa Kuneše, pro oba to byl poslední zápas, který domácí zvládli a mohli se tak loučit vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václav Turek proměnil penaltu

Podobný scénář jako z minulého vzájemného zápasu na podzim, kdy Čkyně vyloupila Chelčice 2:1 (2x V. Turek – M. Šácha). Tento zápas byl poslední pro trenéra SK Čkyně Josefa Kuneše, tak pro jeho bratra Michala Kuneše, jenž nastoupil jako kapitán. Čkyně byla lepším týmem a znovu se ukázalo to, co je po celou sezónu „zdobí“ a to je neproměňování šancí. Gól dali až z penalty, kterou v 17. minutě bezpečně proměnil Václav Turek. Vedení si Čkyně pohlídala a do druhého poločasu šla s tím, že ještě nějakou branku přidá.

Martin Šácha v poslední minutě jen upravil na 2:1

Přidat branku se jim povedlo už v 51. minutě, kdy se trefil prudkou střelou k tyči Lukáš Toman. Zápas tak byl již dost rozhodnutý. Hosté taky několikrát zahrozili, ale jediná střela skončila v síti až v 90. minutě od Martina Šáchy. Čkyně tak končí sezónu na 4. místě, Chelčice skončily na 11. místě.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Josef Kuneš, trenér: V posledním zápase v této sezóně jsme se chtěli rozloučit vítězně, a to se povedlo. Opět jsme měli plno šancí a zase jich plno neproměnili. Dvě branky jsme vstřelili, trefil se z penalty Václav Turek a střelou k tyči zakončil Toman. Na konci utkání jsme dostali branku po chybě, kdy už se všichni viděli v kabině. Pro mě a bráchu to byl poslední zápas a jsme rádi, že se vyhrálo a mohli jsme se rozloučit vítězně. Všem bych chtěl poděkovat za úspěšnou sezónu, jak hráčům, realizačnímu týmu, tak i všem fanouškům, kteří byli fantastický po celou sezónu a fandili, i když se nedařilo a vždy nás podporovali. Ještě jednou díky a ať se daří čkyňské kopané.




Sestavy


SK Čkyně
J. Kainc [-] (46. J. Kasal [-] ) - J. Fiedler [-] (46. P. Miklas [-] ) , V. Turek [-] , L. Toman [-] (69. M. Gerold [-] ) , I. Pinke [-] , J. Král [-] , M. Kuneš [-] , J. Děd [-] , D. Schwamberger [-] , M. Chalupa [-] , Š. Friedl [-]

FK Chelčice
P. Novák [-] - P. Štěch [-] , M. Šácha [-] , V. Tesař [-] , J. Turek [-] , T. Kouba [-] , M. Lang [-] , M. Machnyk [-] , P. Pícha [-] , R. Kapusta [-] , V. Trobl [-] (46. P. Valenta [-] )

ŽK: 68. M. Lang .
Hráči zápasu: J. Král , L. Toman , D. Schwamberger .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Jan - HAVLÍK Martin, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Balica
Tip experta: remíza

Čkyně se poslední zápasy střelecky trápí, tak zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích