2:3p.
(1:2)
31. R. Kovačík (p.)
41. L. Brožek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vrchlabí se body dělily


Branky


18. P. Blažek , 58. P. Blažek - 31. R. Kovačík (p.) , 41. L. Brožek
3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Baník Žacléř
ja mi: Tentokráte bez hráčů áčka vrchlabských.Bylo to i vidět na trávníku.Mladíci ze Žacléře byli jasně lepší a body si zasloužili.Baníkovci v jarní části Vrchlabské připravili o pět bodů,což se nikomu jinému nepodařilo.Opět se ukázalo že béčko vrchlabských by bylo tabulkově někde jinde.Baníkovci jedou na vlně a dokazují že čím slabší soupeř ,tím horší výkon.Opačně je to jiná káva.



Sestavy


FC Vrchlabí B
D. Tuž [-] - P. Šafář [-] , P. Blažek [-] , O. Zarebski [-] , V. Pokorný [-] , J. Blažej [-] , K. Jech [-] , R. Montagna [-] , J. Cink [-] , J. Zajíc [-] , R. Větrovec [-] (46. J. Šimůnek [-] )

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - M. Těžký [-] , J. Těžký [-] , L. Brožek [-] , R. Kovačík [-] , M. Pek [-] , P. Ondráško [-] , R. Schneider [-] , J. Mádle [-] , V. Herman [-] , M. Těžký [-]

ŽK: 52. P. Blažek , 80. J. Blažej - 29. M. Těžký , 31. J. Mádle , 35. L. Brožek , 80. P. Ondráško . ČK: 71. P. Blažek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šolc Petr - ERBEN Ladislav (N), NEVOLE Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2018 16:33
OFS Trutnov :Utkání prvního s druhým začalo převahou vrchlabských. Aktivita domácích se vyplatila, když 18. minutě po pěkné akci vstřelili branku. Z pokračující převahy přišly další šance, které nebyly využity. Trest přišel v podobě vyrovnání ze zbytečného pokutového kopu. Hra se vyrovnala a po důrazném zakončení šli hosté do vedení. Z počátku druhé poloviny byla hra vyrovnaná. Hosté měli první šanci, která zůstala nevyužita a po chvíli bylo 2:2, po pěkné kombinaci domácích. Snaha Vrchlabí o vítězství byla eliminována zbytečný faulem, po kterém následovala červená karta. Po té hosté se snažili o tříbodový zisk, ale Vrchlabí je do větších šancí nepouštělo. Remíza byla zasloužená a bod navíc si připsali po pokutových kopech hráči TJ Baník Žacléř.

Tentokráte bez hráčů áčka vrchlabských.Bylo to i vidět na trávníku.Mladíci ze Žacléře byli jasně lepší a body si zasloužili.Baníkovci v jarní části Vrchlabské připravili o pět bodů,což se nikomu jinému nepodařilo.Opět se ukázalo že béčko vrchlabských by bylo tabulkově někde jinde.Baníkovci jedou na vlně a dokazují že čím slabší soupeř ,tím horší výkon.Opačně je to jiná káva.

Tip: výhra hostů