M. Sova 2.
M. Sova 12.
M. Trnka 50. (p.)
3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov si veze z Blatnice bod


Branky


2. M. Sova , 12. M. Sova , 50. M. Trnka (p.) - 7. F. Šinkovský , 52. Z. Daniel , 53. P. Jirka
0

Nečekaný zisk jednoho bodu získali hráči Opatova na půdě aspiranta postupu z Blatnice za remízu 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli o gol lepší

  Utkání dvou týmů, které hrají v rozdílných polovinách tabulky začali lépe domácí, kdy po závaru v malém vápně pohotově ve 2´minutě dorážel Sova. Hned o 5´minut později se hostům z rohu podařilo vyrovnat, kdy se hlavou trefil Šinkovský. Ve 12´minutě opět úřadoval Sova a po zásluze a úvodním tlaku dostal domácí opět do vedení. První poločas skončil těsným vedením domácích 2:1.

 

Hosté dvěma slepenci vyrovnali

Druhý poločas byl hodně hektický, kdy během 3´minut padly 3 branky. Nejprve se z pokutového kopu trefil domácí Michal Trnka a poslal svůj tým do slibného vedení 3:1, jenže ve 52´ a 53´minutě po nedorozumění v domácí obraně úřadovali hosté a dvou gólové vedení domácích rychle smazali, kdy se postupně trefil Daniel Zdeněk a po něm hned Jirka Petr. Na každé straně bylo k vidění do konce zápasu několik šancí, které mohly zápas rozhodnout ale brankou neskončily. Tento výsledek i vzhledem k průběhu zápasu berou spíše hosté, pro domácí Blatnici je to jednoznačně ztráta.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Trnka Jiří st., trenér: Utkání, ve kterém vstřelíte tři branky, bychom neměli prohrát, bod z tohoto utkání je pro nás i vzhledem k průběhu utkání málo.




Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Foltýn [-] , M. Trnka [-] , M. Šabatka [-] (80. A. Kotačka [-] ) , M. Karásek [-] (80. T. Cech [-] ) , M. Sova [-] , J. Šimek [-] (45. J. Trnka [-] ) , Z. Karásek [-] , D. Lojka [-] , L. Tomšíček [-] , M. Svoboda [-]

FK Opatov
P. Vlček [-] - M. Čurda [-] , J. Neckář [-] , M. Malík [-] , P. Jirka [-] (64. R. Pokorný [-] ) , A. Švaříček [-] (46. D. Čučelin [-] ) , F. Šinkovský [-] , A. Konečný [-] , Z. Daniel [-] (90. L. Kabelka [-] ) , R. Kabelka [-] , J. Horáček [-]

ŽK: 15. D. Lojka - 50. P. Vlček , 57. J. Neckář , 72. M. Malík , 87. R. Pokorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KAŇKA Josef, OŠMERA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.