Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Jemnicko B ve Výčapech neuspělo


Branky


0

Výčapy se v domácím zápase proti Jemnicku B trápili, ale výhru nakonec díky lepší druhé půlce uválčili

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivě udeřili hosté

Do Výčap přijelo Jemnicko, které potřebuje sbírat body jako sůl. Podzimní souboj skončil nerozhodně 2:2, a tak se dal očekávat tuhý boj. Začátek utkání byl poměrně vyrovnaný a až ve 35. minutě dostal hosty do vedení Karel Tesař -0:1. Domácí tým se sice snažil o vyrovnání, ale jejich koncovka byla žalostná, a tak měli domácí v poločasové pauze nad čím přemýšlet.

Domácí nakonec zápas otočili

Do druhé půle vlétli domácí mnohem lépe a v 56. minutě dokázal střídající Libor Kašpárek vyrovnat -1:1. V 67. a 69. minutě dvěma slepenýma brankama Matěj Semerád pomohl domácím odskočit na rozdíl dvou gólů. V 83. minutě pak Vojtěch Nikrmajer zvyšoval na 4:1, ale za hosty alespoň upravil na přijatenějších 4:2 Ondřej Tesař.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (70. R. Macek [-] ) , L. Loucký [-] (61. D. Matoušek [-] ) , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] (53. L. Kašpárek [-] ) , M. Semerád [-] (82. J. Kopeček [-] ) , T. Pecka [-] , J. Jeleček [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

1. FC JEMNICKO B
V. Kopeček [-] - R. Komenda [-] , K. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] , J. Kalášek [-] , Z. Nikrmajer [-] , T. Bastl [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 73. L. Jeleček - 30. Z. Nikrmajer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - OŠMERA František, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.