Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B využilo přesilovku


Branky


0

Fotbalisté z Jemnicka B se v zápase proti Chlístovu s chutí zastřílelo a vzdálilo se sestupovým příčkám

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Jemnick B a Chlístov okupují spodní patra tabulky a chtěli by vylepšit na jaře své postavení. Podzimní duel přinesl těsnou výhru Chlístova 3:2 , a tak se dal očekávat vyrovnaný zápas i nyní. Lépe do zápasu vstoupili hosté z Chlístova, které poslal do vedení jejich kanonýr Roman Hruška -0:1. Hosté pak ale zbytečně přišli ve 31. minutě o Jakuba Pokorného, který byl vyloučen za nesportovní chování. Navíc se hostům také zranil brankář a domácí tým toho využil  velmi rychle a ve 41. minutě dokázal Karel Tesař vyrovnat na 1:1.

Domácí po pauze kralovali

Hned po přestávce začal domácí tým svou přesilovku gólově zúročovat. Ve 47. minutě vstřil svoji druhou branku Karel Tesař a otočil vývoj zápasu na svoji stranu- 2:1. V 55. minutě se trefil Martin Sevelda a hostům začal ujíždět vlak. Domácí tým byl naopak v laufu a začal skóre ještě navyšovat. V 63. minutě dával na 4:1 Ondřej Tesař a na konečných 5:1 pak upravi v 78. minutěl Jaroslav Svoboda.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Zápas se pro nás nevyvíjel moc dobře. Hosté měli v první půli výhodu větru v zádech a šli poměrně brzy do vedení. Nám pak pomohlo zranění brankáře hostí a též vyloučení hostujícího hráče, což byli hlavní faktory zápasu, jinak by se zápas vyvíjel jinak a byl by zcela vyrovnanější.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Mrkva [-] , K. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (62. V. Kopeček [-] ) , J. Kalášek [-] , Z. Nikrmajer [-] , M. Sevelda [-] (72. J. Svoboda [-] ) , L. Niederhofer [-] (82. Z. Bártů [-] ) , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] (16. Z. Nováček [-] ) - T. Zerzánek [-] (78. P. Brestovský [-] ) , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , J. Uhlíř [-] - L. Smolík [-] (75. M. Patočka [-] ) , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] (82. M. Granát [-] ) , M. Rygl [-] - M. Svoboda [-] , R. Hruška [-] -

ŽK: 88. Z. Nikrmajer - 34. J. Uhlíř . ČK: 31. J. Pokorný .
Hráči zápasu: M. Sevelda .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: HOLÝ Petr - TORMOVÁ Vlasta, KALÁŠEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.