3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice zahájily jaro vítězně


Branky


0

Výborný vstup do jara zaznamenali fotbalisté Přibyslavic, kteří své domácí utkání zvládli navíc bez inkasované branky a přiblížili se Třebelovicím na rozdíl dvou bodů se zápasem k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Domácí vstoupili do utkání lépe a vytvořili si hned několik vyložených brankových šancí. Ani jedna se nesetkala s úspěchem. Domácí diktovali prvních 30 minut tempo hry a padl z toho pouze jeden gól, který vstřelil v 18. minutě Vojtěch Škorpík -1:0. Poté hosté převzali iniciativu, ale byli to domácí, kteří udeřili podruhé, z kopačky ostrostřelce Luboše Lopatáře, který zvýšil ve 42. minutě na 2:0.

Domácí si výhru hravě pohlídali

 

Ve druhém poločase domácí potvrdili převahu třetím gólem, který vstřelil v 54. minutě střídající Jan Kovář a zaslouženě tak vyhráli 3:0 a opět se velice přiblížili vedoucím Třebelovicím.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Lopatář Luboš, hráč: Začátek utkání byl opatrný z obou stran, po první brance jsme začali diktovat tempo hry a zápas si pohlídali. Zasloužené vítězství které jsme mohli potvrdit i více góly...




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - M. Karafiát [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] , M. Kopeček [-] - V. Škorpík [-] , L. Venhoda [-] , D. Svoboda [-] (85. M. Molák [-] ) , M. Matějek [-] - L. Matějek [-] (46. J. Kovář [-] ) , L. Lopatář [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , A. Kotačka [-] , M. Šabatka [-] , M. Sova [-] , Z. Karásek [-] , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] , M. Svoboda [-] , M. Foltýn [-] (80. J. Šimek [-] )

ŽK: 83. J. Skrobikowski .
Hráči zápasu: M. Karafiát , L. Lopatář .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KŘEN Filip - VRZAL Vlastimil, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.