0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lipníku se diváci branky nedočkali


Branky


11

Lipník si na domácím hřišti připsal proti Vladislavy bod za remízu 0:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Lipník i Vladislav ve svých úvodních zápasech bodovaly. Vladislav dokonce zvítězila vysoko 6:2 nad Studencem. Lipník měl Vladislavy co vracet, když jí na podzim podlehl vysoko 6:1. V prvním domácím utkání jarní části,přivítal Lipník na svém hřišti ambiciózní celek z Vladislavi. Od začátku se hrál svižný, útočný fotbal. Domácí byli zpočátku lepším celkem a do 20. minuty si vypracovali dvě velké šance, které však střelec Štava ze samostatných úniků neproměnil.Poté převzali iniciativu hosté z Vladislavi a vypracovali si několik brankových příležitostí.Výbornými zákroky však domácí celek podržel brankář Skoumal a tak se šlo o poločase do kabin bez branek.

Ani ve druhé půli se síť nerozvlnila

Ve druhé půli se hrál zpočátku vyrovnaný fotbal, hosté měli míč častěji v držení, ale domácí hrozili z protiútoků. Střelci obou mužstev však dnes neměli svůj den a svá mužstva podrželi i oba dnes výborní brankáři Skoumal a Nejerál. V závěru měli hosté více sil a snažili se vítězství strhnout na svoji stranu. Domácí obrana však tlaku hostí odolala a zápas skončil nerozhodně 0:0. K utkání přispěli velmi dobrým výkonem i rozhodčí.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: S velmi kvalitním mužstvem z Vladislavi jsme sehráli dobrý zápas. S bodem jsme spokojeni. Obě mužstva si vypracovaly spoustu šancí, ale střelci dnes neměli svůj den a výborně zachytali i oba brankáři.




Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - V. Krotký [-] , A. Matoušek [-] (58. O. Pekárek [-] ) , T. Brabenec [-] , J. Brabenec [-] , M. Tretera [-] , L. Macháček [-] , J. Jonáš [-] (57. M. Mašeja [-] ) , J. Fňukal [-] , A. Kisela [-] , R. Šťáva [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - O. Krátký [-] (75. M. Nováček [-] ) , P. Otruba [-] , V. Paločko [-] , J. Hrůza [-] - M. Chalupa [-] , M. Hort [-] (65. L. Petz [-] ) , P. Vyletěl [-] , P. Ciprys [-] , J. Orálek [-] , D. Veleba [-] (81. J. Slíva [-] ) - -

ŽK: 52. V. Krotký , 85. J. Fňukal .
Hráči zápasu: M. Skoumal - P. Ciprys .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALINA Oldřich - FŇUKAL Lubomír, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra domácích

Lipník hraje doma nepříjemný fotbal a pokud bude chtít bojovat o udržení ve vrchní polovině tabulky, musí zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů