0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B veze druhou jarní výhru


Branky


10

Také druhé jarní utkání přetavili fotbalisté Jemnicka B ve tři body, když v souboji dvou rezervních týmů porazili Náměšť na jeho hřišti 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili vedoucí gól a navíc neproměnili penaltu

Soboj dvou rezervních týmů přivítala Náměšť Jemnicko, které vyhrálo s Chlístovem 5:1. Na podzim se oba týmy rozešly smírně 2:2. Na začátku utkání si domácí vytvořili obrovský tlak, který ale paradoxně k vedoucí brance nevedl. Hosté pak z jednoho ojedinělého útoku šli ve 25. minutě Martinem Axmanem do vedení 0:1. To mohli ještě do konce poločasu navýšit Seveldou, ten to však odmítnul neproměněnou penaltou.

Domácí tlačili, ale pojišťující gól dali hosté

Ve druhém poločase pak přišel velký tlak domácích, ale těm se vůbec střelecky nedařilo a navíc hosty několikrát podržel Tomáš Tesař. A když už byl jednou překonaný, zachránila ho horní konstrukce. Hosté občas vyráželi k brejkům a jeden jim v 87. minutě zásluhou Jaroslava Svobody vyšel k rozhodujícímu gólu na 0:2.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč.: Na začátku zápasu jsme nevyužili vyloženou šanci a následně jsme inkasovali. Do konce poločasu pak byla hra vyrovnaná. Ve druhé půli už jsme byli jasně lepší, ale hosté opět skórovali.

1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Do Náměště jsme jeli s obavami. Po úvodním tlaku domácích jsme byli po zbytek první půle lepším týmem. Ve druhé půli nás už domácí zatlačili, ale svoje šance nevyužili. My jsme podnikali brejky a jeden jsme v závěru proměnili. Remíza by byla spravedlivější, ale štěstí přálo nám.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - M. Sobotka [-] , P. Kučera [-] (65. T. Rabušic [-] ) , P. Blažek [-] (18. J. Eliáš [-] ) , S. Sedlák [-] , T. Franěk [-] , L. Matějek [-] (72. F. Tomek [-] ) , J. Martinovský [-] , L. Vrba [-] , M. Veselý [-] , J. Melkes [-] (46. M. Anna [-] )

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Axman [-] (86. Z. Bártů [-] ) , K. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (29. J. Svoboda [-] ) , J. Kalášek [-] , R. Komenda [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , D. Svěrák [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 42. D. Svěrák , 73. M. Axman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - KALINA Oldřich, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání-rozhodně domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů