Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník zdolal trápící se Třebelovice


Branky


13

Fotbalisté Třebelovic již čtyři kola nepoznaly radost z výhry a po prohře v Lipníku se jim návrat do Okresního přeboru opět vzdálil

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jako jediní

Lipník přivítal na svém hřišti druhý celek tabulky Třebelovice a od prvních minut zápasu diktoval tempo hry.Už v 5.minutě se do velké šance dostal Rohony, ale z 10 metrů brankáře hostů nepřekonal. Domácí dál pokračovali v tlaku a v 17.minutě se dočkali zaslouženého vedení, když Šťava po samostatném úniku skóroval -1:0. Potom se osmělili i hosté a zazvonila tyč domácí branky. Nutno podotknout, že to byla jediná vážnější šance hostů v první půli.Domácí však zahazovali jednu šanci za druhou.Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 .

Domácí si výhru pohlídali

 Do druhé půle nastoupili hosté s cílem vyrovnat nepříznivý stav a ve 48.minutě se po chybě domácí obrany dostal k míči Novotný a vyrovnal na 1:1. Hra se vyrovnala, ale v 59.minutě se Lipník dočkal druhé branky. Z 20 metrů vystřelil nádherně Fňukal, trefil břevno a odražený míč vrátil do sítě Jonáš -2:1. Poté se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí dobře bránili, hosté hrozili jen z dlouhých autových vhazování.Deset minut před koncem přidal třetí branku Šťava a zbytek utkání si Lipník pohlídal.Především za první půli si domácí vítězství zasloužili.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Bylo to zasloužené vítězství. Především v první půli jsme byli jasně lepším mužstvem. Kluci zaslouží pochvalu, že hráli to, co jsme si před zápasem řekli.




Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - T. Brabenec [-] , J. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (81. A. Matoušek [-] ) , L. Macháček [-] (73. M. Mašeja [-] ) , A. Rohony [-] (33. J. Fňukal [-] ) , J. Jonáš [-] (69. L. Žák [-] ) , A. Kisela [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , M. Tretera [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Novotný [-] , J. Krula [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , P. Sedlák [-] , V. Kotačka [-] , R. Jurka [-] (46. M. Kabelka [-] )

ŽK: 44. M. Tretera - 84. M. Máca .
Hráči zápasu: J. Fňukal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - PINTÉR Štefan, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: remíza

Tipuji dělbu bodů, která by Přibyslavicím docela pomohla.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů