2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník veze bod z Náměště B


Branky


15

Dvakrát museli fotbalisté Lipníku dotahovat vedení domácí Náměště B, to vše znamenalo, že se body spravedlivě dělily

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Eliáš poslal domácí dvakrát do vedení

Soboj rezervního týmu z Náměšť proti Lipníku bylo k vidění ve Vicenicích. Na podzim vyhrála Náměšť překvapivě v Lipníku 2:1. Za velmi pěkného počasí byli o něco aktivnější hosté, ale do vedení se dostali domácí ve 34. minutě zásluhou Jiřího Eliáše -1:0. Hosům se však podařilo ve 41. minutě vyrovnat Rudolfem Šťávou, pro kterého to byla již patnáctá trefa sezóny -1:1. Za nerozhodného stavu se ale přeci jen neodcházelo, poněvadž se ve 45. minutě trefil svou druhou brankou Jiří Eliáš -2:1.

Hosté velice brzy vyrovnali

Po změně stran se hned ve 49. minutě prosadil hostující Vladimír Krotký a bylo opět vyrovnáno -2:2. Po zbytek zápasu však už diváci žádnou branku neuviděli, i když k ní byli blíže spíše hosté, kteří v průběhu zápasu nastřelili dvakrát tyč a jednou břevno.



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, hráč: Gratuluji domácím k zisku bodu. My jsme dnes body ztratili. Neproměnit tolik vyložených šancí, je až zarážející. Domácí měli i štěstí, když je dvakrát zachránila tyč a jednou břevno.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - M. Lokaj [-] (80. P. Kopuletý [-] ) , F. Tomek [-] , J. Eliáš [-] , L. Vrba [-] , J. Musil [-] (52. Z. Král [-] ) , T. Franěk [-] , S. Sedlák [-] , M. Sobotka [-] , L. Matějek [-] (76. R. Juřena [-] ) , M. Preisner [-] (46. M. Stachovič [-] )

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - T. Brabenec [-] , J. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] , L. Macháček [-] (61. J. Fňukal [-] ) , A. Rohony [-] (66. M. Mašeja [-] ) , J. Jonáš [-] (69. L. Žák [-] ) , A. Matoušek [-] (46. A. Kisela [-] ) , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , M. Tretera [-]

ŽK: 48. L. Vrba , 72. M. Lokaj - M. Skoumal , 48. J. Brabenec .
Hráči zápasu: J. Eliáš - R. Šťáva .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VÍDENSKÝ Bohumil, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Václavek Miloš
Tip experta: remíza

Předpokládám, že série Lípníku bez porážky bude pokračovat i po tomto zápase. Minimálně bod určitě odvezou, "triumvirát" Brabenců ví jak se postarat, aby nějaké body hosté odvezli, druhá příčka je pro ně myslím hódně velkou motivací.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů