M. Trnka 42.
M. Sova 90. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice vyrovnala v poslední minutě z penalty


Branky


42. M. Trnka , 90. M. Sova (p.) - 34. M. Blatný , 63. P. Hadraba
18

Fotbalisté Blatnice si připsali na domácím hřišti se sestupem ohroženými Hrotovicemi jeden bod, který museli zachraňovat z penalty v poslední minutě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Domácí začali aktivně a měli hned několik šancí, jenže skóre utkání otevřeli hosté, kdy se z hranice velkého vápna první střelou mezi tyče ve 34´minutě nechytatelně trefil kapitán Blatný. Domácí i přes několik šancí dokázali vyrovnat až ve 42´minutě. Tentokrát přesný centr Karáska našel hlavu Michala Trnky. Poločas skončil nerozhodně 1:1. 

 

Domácí vyrovnali z penalty

Druhý poločas měli míč více na kopačkách opět domácí ale opět udeřili hosté. Nedorozumění v obraně potrestal v 63´minutě Hadraba Pavel. Blatnice se tlačila za vyrovnáním, které přišlo v 75´minutě, jenže pro signalizaci pomezního rozhodčího byla pro údajný faul branka odvolána. Další šance měli na kopačkách opět domácí ale orazítkovali horní tyč hned ze čtyř střel. Hosté úporně bránili vedení, o které ale přišli v samotném závěru, kdy v 90´minutě podrazil obránce hostů ve velkém vápně Hutaře a následný pokutový kop proměnil domácí kanonýr Sova a rozhodl o konečné dělbě bodů.

 



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Trnka Jiří starší, trenér: V utkání jsme byli jasně lepší, jenže fotbal se hraje na góly a na ty my se v posledních zápasech strašně nadřeme, i když si vypracujeme spoustu šancí. Za bod, který jsme urvali až v nastavení můžeme být rádi ale je to opět ztráta.




Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Šabatka [-] (81. T. Cech [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , A. Kotačka [-] (64. J. Šimek [-] ) , Z. Karásek [-] , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] , M. Hutař [-] , M. Svoboda [-] , M. Foltýn [-] (46. M. Sova [-] )

Sokol Hrotovice
R. Fiala [-] - M. Horák [-] - T. Hadraba [-] , M. Blatný [-] - M. Škoda [-] , P. Hadraba [-] , L. Fiala [-] , T. Novotný [-] , M. Růžička [-] , J. Novák [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 67. M. Trnka , 80. M. Hutař , 82. Z. Karásek - 27. J. Novák , 37. M. Horák , 70. T. Novotný .
Hráči zápasu: M. Trnka - M. Horák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, CHRÁSTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice bude chtít Blatnici určitě zaskočit, protože potřebuje body jako sůl, ale domácí mají ve svých řadách kanonýra Sovu a navíc prahnou po druhém místu tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích