Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice potvrdily v Pyšelu svůj postup


19

Fotbalisté Přibyslavic stvrdili na hřišti Pyšel svoji účast v Okresním přeboru výhrou nad Pyšelem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili hned třikrát

Pyšel na svém hřišti přivítal papírového favorita a tento to potvrdil již brzy po začátku utkání. Po rychlé brance Lopatáře se skóre měnilo už ve 4 minutě 0:1.  Hosté v utkání byli lepším týmem a v 19. minutě navýšil Lopatář vedení - 0:2. Domácí mohli snížit, když tvrdou ránu na hostující branku vyslal Nováček, tato ale brankou neskončila. Ve 21. minutě svoji třetí brankou završil hattrick Lopatář a poslal hosty do tříbrankového vedení.

Luboš Lopatář dovršil hattrick

Ve druhém poločase se začlo pozvolna a šancí na obou stranách ubylo. V 50. minutě se ale do šance dostal Tůma J., kdy z těžké pozice trefil pouze boční síť hostující branky. Další příležitost dostal domácí Nováček, a to v podobě pokutového kopu, který však neproměnil. Na toto rychle odpověděli hosté a skóre se opět měnilo. V 66. minutě navýšil skóre Venhoda a v 75. minutě Škorpík. Hosté tak potvrdili svoji formu, zaslouženě vyhráli a mohli tak slavit svůj postup do 1.B třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Hosté si vítězství zasloužili a potvrdili svoji formu. Byli lepším týmem. Tímto soupeři pouze gratulujeme k postupu a přejeme hodně zdaru ve vyšší soutěži.

TJ Sokol Přibyslavice
Lopatář Luboš, hráč: Dnešní zápas se odvíjel více méně na domácí půlce, Přibyslavice na hřišti dá se říci dominovali a uklidnil je první gól zásluhou snipera Lopatáře. Poté bylo šancí na straně hostujícího týmu více a po zásluze si hosté výhru pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] (83. J. Hejátko [-] ) , D. Šubert [-] , O. Adam [-] (39. L. Sobotka [-] ) - I. Nováček [-] , J. Skryja [-] - J. Tůma [-] - L. Tůma [-] , F. Dvořák [-] , M. Rohovský [-] , L. Hadraba [-]

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - M. Picmaus [-] , M. Karafiát [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] , P. Šárka [-] - R. Musil [-] (46. J. Kovář [-] ) , M. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (72. L. Sekerka [-] ) , L. Venhoda [-] - L. Lopatář [-]

ŽK: 75. L. Venhoda , 83. M. Picmaus .
Hráči zápasu: L. Lopatář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SVOBODA Ondřej, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2018 22:47
Přibyslavice zápas ovládly, potvrdily roli nejlepšího týmu této soutěže a zaslouženě postupují. Pyšel tahal celý zápas za slabší konec. Neproměněná penalta byla hořkou tečkou za zpackaným zápasem. Nezbývá nic jiného, než hostům gratulovat.

PS.: Buď byly oslavy Přibyslavic opravdu divoké anebo má Luboš Lopatář fakt strašnou češtinu.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Do Pyšelu přijedou rozjeté Přibyslavice, které výhrou stvrdí postup a budou oslavovat přímo na hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů