2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov se loučí výhrou


Branky


16

Fotbalisté Opatova se rozloučili s učinkováním v Okresním přeboru výhrou v Chlístově 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nečekaně o dvě branky lepší

Hosté začali utkání aktivně a bylo na nich vidět, že chtějí poslední svoje utkání letošní sezóny dotáhnout do vítězného konce. Jejich aktivita se jim vyplatila již v 6. minutě, kdy je poslal do vedení Ladislav Kabelka. To domácí zaskočilo na tolik, že nebyli schopni se celý první poločas dostat do tempa. Hráli velice špatně. Chyběla jim chuť do hry, aktivita, byli bez jakéhokoliv pohybu a kazili  i ty nejjednodušší přihrávky. Za celý poločas  si prakticky nevypracovali ani jednu vyloženou brankovou příležitost. Svojí pasivitou soupeři dovolili ještě jednou v probíhající 39. minutě skórovat. Tentokrát se trefil Radek Pokorný. Do kabin se tedy domácí šli s dvoubrankovým mankem.

Hosty nezlomilo ani vyrovnání domácích

 Po přestávce chtěli domácí utkání otočit ve svůj prospěch. Od úvodní minuty přidali na obrátkách. Začali být aktivnější, zpřesnili přihrávku a hlavně pohyb bez míče. Toto na soupeře platilo. Hned o úvodní minuty domácí hosty zatlačili na jejich polovinu a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Soupeře na svoji polovinu pouštěli pouze v ojedinělých případech. Bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří vsítit branku. Prvního úspěchu se dočkali v probíhající 55. minutě, kdy  snížil na 1:2  Roman Hruška. Tato branka domácí ještě více nakopla a bylo vidět, že opravdu chtějí utkání otočit. O čtyři minuty po první brance srovnal skóre na 2:2 Jakub Pokorný.  Následně si domácí vypracovali ještě několik brankových příležitostí, které však nedokázali brankově zúročit. Smolná chvilka pro domácí barvy přišla v 72. minutě, kdy se míč po centru z pravé strany dostal do pokutového území domácího celku. Nikým neatakovaný Tomáš Kuchařík jej chtěl odkopnou a při tomto trefil před sebou stojícího Davida Brestovského, od kterého se míč odrazil do vlastní branky. Takže, i když si soupeř prakticky žádnou brankovou příležitost ve druhém poločase nevypracoval, tak šel do vedení díky  nešťastné náhodě. Nakonec se ukázalo, že tato vlastní branka byla rozhodující. V poslední čtvrthodině domácí chtěli ještě alespoň vyrovnat, ale v zakončení již byli nepřesní a vyrovnávací branku jsme nevsítili. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: V tomto utkání jsme tedy soupeři vlastně tři body darovali, k čemuž vedly následující důvody. První poločas jsme nechali hrát soupeře, mysleli jsme si, že naše branky přijdou bez námahy, nechali jsme hosty jít jednoduše do dvoubrankového vedení a ve druhém poločase, i když jsme byli jasně lepším mužstvem, soupeři jsme neumožnili si vypracovat ani jednu vyloženou šanci, tak jsme si školácky vsítili vlastní branku. Ale i k takovýmto situacím ve fotbale dochází a je třeba se s tím smířit. O to je fotbal krásnější a zajímavější. Nezbývá než soupeři ke třem bodům pogratulovat. V případě, že nechceme aby se takovéto zápasy neopakovaly, tak musíme hrát oba poločasy naplno a ne dotahovat vše až ve druhém poločase.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
T. Kuchařík [-] - J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , P. Brestovský [-] , M. Svoboda [-] - M. Vídenský [-] , J. Pokorný [-] , M. Granát [-] (64. R. Novák [-] ) , L. Smolík [-] - K. Kocmánek [-] , R. Hruška [-] -

FK Opatov
R. Kšír [-] - A. Švaříček [-] , L. Kabelka [-] , R. Pokorný [-] , Z. Daniel [-] , D. Čučelin [-] , M. Malík [-] , J. Horáček [-] , M. Kravka [-] (60. F. Šinkovský [-] ) , A. Konečný [-] , R. Kabelka [-]

ŽK: 33. J. Uhlíř - 68. Z. Daniel .
Hráči zápasu: R. Pokorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - TORMOVÁ Vlasta, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Radek Durda
Tip experta: výhra hostů

Tady čekám překvapení a Opatov se rozloučí s okresem výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích