Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2018 17:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Přibyslavice se loučily drtivou výhrou


14

Téměř sto diváků bylo svědky velkolepého loučení domácích borců s Okresním přeborem okořeněno vysokou výhrou nad Chlístovem v poměru 14:0. O polovinu gólů se postaral Luboš Lopatář, který se stal zároveň s třicetitřema góly králem střelecké tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stihli za poločas devět gólů

Vedoucí tým soutěže z Přibyslavic se loučil před svými diváky s převelice úspěšnou završenou postupem do I.B třídy. Poslední mistrovské utkání v letošním ročníku se hostům vůbec nepovedlo. Do Přibyslavic přijeli bez pěti hráčů základní sestavy a opět museli řešit pozici brankáře. Mezi tyče se musel postavit zase jeden z hráčů. Tak jako minulý týden vzal tuto zodpovědnost na sebe Tomáš Kuchařík. Aby hosté začali v jedenácti, tak nastoupil i Jakub Uhlíř se zraněným kotníkem a Rosťislav Novák, který již delší dobu nehrál. Začátek zápasu vyšel domácím náramně, když se v 1. minutě trefil Lukáš Matějek- 1:0. Potom se na chvilku střelci odmlčeli, aby pak přišla kanonáda domácích. Nejprve dával v 18. minutě z penalty na 2:0 František Novák a o minutu později přidal třetí branku Vojtěch Škorpík -3:0. Ve 26. minutě pak začal úřadovat nejlepší kanonýr soutěže Luboš Lopatář, který zvyšoval již na 4:0. Ve 32. se zapsal také do střeleckých statistik Jan Skrobikowski -5:0. Poté přišla ve 36. minutě skvělá šestiminutovka Luboše Lopatáře, který třemi góly posunul skóre na 8:0. A to ještě nebylo vše, protože se před odchodem do šaten postaral Lukáš Matějek ještě o devátý zářez do chlístovské brány -9:0.

Domácí pokračovali v kanonádě

Ve druhé půli pokračovali domácí v kanonádě a Luboš lopatář svojí pátou brankou vstřelil desátý kousek do hostující branky -10:0. V 61. minutě se pak prosadil i střídající Radek Musil -11:0. V 64. minutě se také trefil Lubomír Venhoda a s hosty to vypadalo na totální nářez -12:0. Potom ale domácí na chvilku polevili a až v závěru zápasu přidal další dva kousky zásluhou svého kanonýra Luboše Lopatáře -14:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Lopatář Luboš, hráč: Co říct k zápasu: čím vím gólů dáme tím víc bodu máme. Tabulka mluví za všechno... Těžko se vracet k pátečnímu utkání, když jsem si musel vzít v pondělí volno v práci (smích) Jen bych chtěl smeknout před kluky z Chlístova kteří do druhé půle nastoupili v devíti hráčích a zápas neodevzdali.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Tento hrůzostrašný výsledek mohl být ještě daleko, daleko výraznější, ale domácí hráči zahodili velké množství vyložených šancí. I za takto vysoké prohry musím hráčům, kteří v utkání nastoupili poděkovat. Zejména za to, že utkání dohráli důstojně, bez emocí a bez zbytečných faulů. Protože prohrávat tak vysokým rozdílem branek, hned od úvodních minut je velice náročné na psychiku každého hráče.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - M. Picmaus [-] , J. Skrobikowski [-] , D. Svoboda [-] (60. L. Sekerka [-] ) , M. Kopeček [-] - L. Venhoda [-] , V. Škorpík [-] (46. J. Kovář [-] ) , L. Matějek [-] (46. R. Musil [-] ) , P. Šárka [-] (65. T. Kuthan [-] ) , M. Matějek [-] (46. P. Mícek [-] ) - L. Lopatář [-]

SK Slavia Chlístov
T. Kuchařík [-] - T. Zerzánek [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , M. Svoboda [-] , P. Brestovský [-] - M. Granát [-] , Z. Nováček [-] - R. Hruška [-] - R. Novák [-] , J. Uhlíř [-]

ŽK: 66. M. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Matějek , L. Lopatář .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MAAR Michal - VÍDENSKÝ Bohumil, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra domácích

Zakončení a oslavy vydařené sezóny jsou jistě připraveny, takže zbývá už jen vyhrát nad Chlistovem a pozvat Hrůšu na jedno pivo, aby nasál atmosféru týmu, který postupuje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích