Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenci ani výhra nad Hrotovicemi k záchraně nestačila


Branky


14

V souboji o přežití nakonec nestačila ani vysoká výhra Studence, který společně s Hrotovicemi padá o soutěž níže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

První větší šance domácích v 5. minutě, trestný kop z 25 metrů zahrál Nejedlý, který těsně minul bránu.  Ve 14. minutě Karel Mrňa udělal menší slalom přes pět hráčů, ale v rozhodující okamžik si předkopl míč o trochu víc a brankář Růžička ho vychytal. V 16. minutě z vlastní půle zahrál trestný kop Novák za obranu domácích, Blatný špatně zpracoval míč a byl mimo hru.  V 19. minutě rohový kop rozehrál David, míč prošel celým malým vápnem, ale nic se nestalo. Ve 32. minutě Mrňa Michal poslal po levé straně Nejedlého, který míč zatáhl do vápna, podíval se na brankáře, kterého pohodlně placírkou obstřelil na zadní tyč- 1:0. Ve 37. minutě po chybě domácích se dostal do šance Novotný, který vyrovnal skóre na 1:1. Ve 38. minutě nastal rozhodující okamžik celého utkání, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Růžička Vítězslav. Od této chvíle měli domácí navrch. Ve 40. minutě rohový kop zahrál Kučerňák, brankář Růžička vyrazil míč až na šestnáctku přímo na nohu Holoubka, který bránu přestřelil. Ve 43. minutě hosté zaváhali s rozehrávkou, míč vybojoval Kříž, namazal Nejedlému a ten z 25-ti metrů vyslal ránu, kterou brankář neudržel, 2:1. 

Domácí se ve druhé půli rozstříleli

Ve 46. minutě Nejedlý poslal z pravé strany centr na hranici malého vápna, kde se konečně prosadil i Holoubek -3:1.  V 57. minutě se Blatný dostal po levé straně až na dostřel, jeho střela skončila na levé tyči a záhy proběhla po brankové čáře a kolem pravé tyče šla ven. V 60. minutě Holoubek rozehrál dlouhý míč na Komárka, vytlačil ho až k praporku, Komárek obehrál dva hráče a nacentroval před bránu, kde byl Kříž. S velkou dávkou štěstí se mu podařilo skórovat na 4:1. V 70. minutš po blamáži v šestnáctce hostů opět skóroval Kříž - 5:1. V 73. minutě opět menší rozruch v šestnáctce hostů, Mrňa Karel dostal namazáno na hranici šestnáctky a přesnou střelou o tyč dal na 6:1. V 81. minutě Novák dostal dlouhý míč na hranici šestnáctky, ale jeho pokus nůžkami skončil nad bránou domácích. V 83. minutě další střelecký pokus Nováka, jehož pěkná střela k tyči nechala vyniknout brankáře Rouska, který střelu chytil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Ze začátku zápasu se hrál poměrně vyrovnaný zápas a to až do vyloučení hostujícího hráče. Od té doby jsme převzali otěže zápasu a jasně jsme zvítězili. Bohužel ani výhra nakonec na záchranu nestačila.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
P. Rousek [-] - M. Kříž [-] (74. R. Kryštof [-] ) , M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] (79. F. Hájek [-] ) , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] (46. F. Komárek [-] ) , O. Vrba [-]

Sokol Hrotovice
M. Růžička [-] - M. Blatný [-] , J. Novák [-] , T. Hadraba [-] - V. Růžička [-] , T. Novotný [-] , M. David [-] (85. J. Hlavnička [-] ) , P. Hadraba [-] , Z. Kovář [-] , M. Růžička [-] (63. L. Votava [-] ) , L. Dvořák [-]

ŽK: 10. V. Růžička , 19. M. Blatný , 53. M. Růžička , 53. J. Novák , 53. M. David , 70. M. Růžička . ČK: 38. V. Růžička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - VÉVODA Jiří, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra domácích

Věřím v sílu a zkušenost domácího celku a jasnou výhru. 3 body zůstanou ve Studenci.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů