1:1
(0:1)
21. O. Suk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Kralice obraly Smrk o body


Branky


60. J. Kopeček - 21. O. Suk
0

Teprve šestý bod v soutěži vybojovalidomácí Kralice v zápase se Smrkem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Kralice přivítaly doma Smrk a chtěly se pokusit o udržení šance na záchranu, která už není příliš veliká. Podzimní duel přinesl jedinou branku, ze které se radovalo mužstvo Smrku. Ihned od prvního hvizdu bylo na obou soupeřích poznat, že se těšili na začátek jarní části sezony. Do utkání lépe vkročili hosté ze smrku a od první minuty měli trochu více ze hry. Svou převahu přetavili ve 21.minutě ve vedoucí branku, když po centru z pravé strany hlavičkoval hostující Suk k tyči domácí branky. Do konce první půle si pak hosté dokázali vypracovat ještě několik slibných šancí, další branky se však již nedočkali.

Domácí alespoň vyrovnali

V druhé půli dokázali domácí hráči srovnat hru a v 60.minutě pak také srovnat skore, když Široký z trestného kopu trefil tyč a odražený míč pak do branky dostal Kopeček. Domácí následně začali získávat převahu a tlačili se do útoku. Další branku však fanoušci již neviděli a oba týmy si tak připsali po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: Hosté byli lepší v první půlce, mi v té druhé. Remíza je spravedlivá.




Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - J. Kopeček [-] (71. P. Csicsó [-] ) , P. Němec [-] , L. Bazala [-] , A. Kabátek [-] , M. Široký [-] (85. E. Dračka [-] ) , R. Rous [-] , J. Introvič [-] , M. Peťa [-] , V. Polák [-] , T. Peťa [-] (39. T. Chadim [-] )

TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - F. Wortner [-] , K. Ondrák [-] , O. Maláč [-] , V. Jaskula [-] - M. Horký [-] (26. L. Slavík [-] ) , T. Man [-] , Š. Hort [-] , O. Sobotka [-] (58. T. Patočka [-] ) - O. Suk [-] , T. Kratochvíl [-] (76. K. Horký [-] ) -

ŽK: 80. T. Patočka .
Hráči zápasu: J. Kopeček - O. Suk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - NEKUDA Michal (N), MUSIL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.