Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Dukovanech B přinesla remízu


Branky


0

V souboji dvou rezervních týmů dokázaly hostující Rapotice vyrovnat brankou v nastavení

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V prvním jarním kole III.třídy skupiny "A" přivítali Dukovany"B" na svém hřišti rezervu Rapotic. V první půli byli jasně lepší hosté, kteří se také v 18. minutě ujali vedení po brance Milana Laše. Během 20-ti minut si vytvořili několik dalších výborných příležitostí, ale žádná brankou neskončila. Ve 42. minutě tak přišel trest. Do vápna si pěkně naběhl Traxler a srovnal na 1:1.

Hosté v nastavení vyrovnali

Druhý poločas naopak hráli lépe domácí. V 60. minutě se krásně z voleje trefil Laníček a o tři minuty později Hrubeš a Dukovany vedly 3:1. Rapoticim se podařilo hned v 67. minutě srovnat Němcem -3:2.Domácí pak zahodili několik dobrých šancí a tak bylo vidělt známé "nedáš-dostaneš". V poslední minutě si našel centr ve vápně Milan Laš  a svým druhým gólem stanovil skóre na konečných 3:3.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - J. Gazdík [-] , L. Traxler [-] , M. Křišťál [-] , P. Jílek [-] - O. Horák [-] , Z. Hrubeš [-] , P. Pislcajt [-] , S. Procházka [-] (62. V. Soukup [-] ) - F. Smysitel [-] (84. V. Pelán [-] ) , P. Horák [-] (57. I. Láníček [-] ) -

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - M. Laš [-] , R. Strašák [-] , M. Oščádal [-] (54. P. Císař [-] ) , M. Laš [-] , V. Němec [-] , P. Opálka [-] , M. Dobeš [-] , J. Konečný [-] , M. Dvořáček [-] , K. Kovařík [-]

ŽK: 37. M. Křišťál , 90. L. Traxler - 13. J. Konečný , 59. V. Němec , 81. A. Sobotka .
Hráči zápasu: M. Laš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OŠMERA František - SOUKUP Radek (N), LAŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.