0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B vezou ze Smrku další výhru


Branky


11

Dukovany B si jednogólovou výhrou pojistili druhé místo tabulky za suverénním Rudíkovem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Do Smrku přijely Dukovany B, které si chtěly upevnit vedoucí příčku tabulky. Podzimní duel skončil lépe pro Dukovany, které zvítězily 3:1. Ve druhém jarním kole hostil FC Smrk rezervu Dukovan.Na velice špatném terénu a za silného větru viděla hrstka diváků utkání odpovídající "pralesu".Spousta nepřesných přihrávek a pouze nakopávané míče do nikam.V první půlce minimum šancí na obou stranách a na svačinu se šlo do kabin za stavu 0:0.

O výhře hostů rozhodnul Veselý

Ve druhém poločase nemohoucnost obou týmů pokračovala.Šťastnejší byli nakonec hosté.Jan Fojtasek zatáhl míč po levé straně až do vápna kde asi z metru Veselý  jeho přihrávku tečoval do branky.0:1 pro hosty zustalo na svetelne tabuli ,ktera tam nebyla az do zaverecneho hvizdu.Za zmínku stojí obrovská šance Tomáše Mana,který asi z malého vápna netrefil hlavou téměř prázdnou branku.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Tomáš Man, hráč: Zápas se mi vůbec nehodnotí dobře. Chtěli jsme protáhnout sérii domácí neporazitelnosti v mistrovských zápasech, která trvá už více jak rok, ale bohužel jsme utkání vůbec nezvládli. Musím sportovně uznat, že soupeř byl kombinačně lepší a vítězství šel víc naproti. V první půli soupeř hrozil převážně ze standartních situací. Při jedné nás jednou zachránilo od pohromy břevno a střely zdálky byly hodně nepřesné. My jsme si v první půli vypracovali pouze dvě šance, kdy první pas za obranu jsem trestuhodně prováhal a zakončení mi obrana hostů zablokovala a brankou neskončilo ani Kráťův únik, kterého hostující obrana vytlačila mimo střeleckou pozici. I druhá půle moc fotbalovosti na těžkém terénu nenabídla a postupem času bylo jasné, že rozhodne jediná chyba. Tu jsme bohužel nabídli soupeři na půlce zbytečnou ztrátou míče a soupeř šel po rychlém brejku do vedení. Pak jsem jsme si sice dokázali vypracovat dvě 100% šance, ale v té první jsem v ideální pozici hlavou trestuhodně netrefil vůbec branku, aby o chvíli později selhal i střídající T.Polovčík. Konec zápasu už jsme pak dohrávali v úplné křeči a soupeř ještě dokázal dvakrát orazítkovat břevno naší branky.




Sestavy


TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] - D. Franc [-] , F. Wortner [-] , K. Ondrák [-] , V. Jaskula [-] (86. K. Horký [-] ) - T. Patočka [-] (72. M. Horký [-] ) , L. Slavík [-] , Š. Hort [-] , O. Sobotka [-] (70. D. Klištinec [-] ) - T. Man [-] , T. Kratochvíl [-] (52. T. Polovčík [-] ) -

SFK Dukovany 2001 B
P. Horák [-] - P. Jílek [-] , L. Pelán [-] , L. Traxler [-] , M. Fojtášek [-] - S. Procházka [-] (46. J. Fojtášek [-] ) , F. Smysitel [-] , P. Pislcajt [-] , Z. Hrubeš [-] - J. Veselý [-] (73. P. Blažek [-] ) , V. Soukup [-] -

Hráči zápasu: F. Wortner - P. Horák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - MUSIL Antonín (N), KŘEČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Smrk doma moc bodů nerozdává, ale druhé Dukovany zde jeden bod uválčí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích