J. Pekárek 38. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrk veze důležitou výhru z Radkovic


Branky


38. J. Pekárek (p.) - 18. T. Patočka , 80. F. Wortner
9

Fotbalistům Smrku se podařilo vyhrát důležitý zápas v Radkovicích a zároveň přeskočili svého soupeře v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy dali po jednom gólu

Radkovice a ani Smrk ještě na jaře nezvítězily a pohybují se na hranici sestupu, který se letos dotkne více týmů. Radkovice měli svému soupeři co vracet, protože mu na podzim podlehly 2:0. Mužstvo Smrku zajíždělo na horkou půdu Radkovic, které měly stejně bodu. První minuty utkání byli trošku oťukáváním, ale po pár minutách měli více ze hry hosté. Drželi balón a jejich výkon korunovali, krásnou brankou, kterou vsitil po samostatném úniku Tomáš Patočka -0:1. Domácí však záhy vyrovnali, když z nevinně vypadající akce se dostal míč do vápna a rozhodčí odpískal penaltu pro domácí. Došlo ke kontaktu mezi domácím útočníkem a hostujícím obráncem, hosté sice reklamovali hraný balon, ale sudí ukázal na puntík. Penaltu s přehledem proměnil domácí kapitán Pekárek. Tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Hosté nakonec rozhodli o své výhře

 Druhá půlka byla z hostující strany špatná, domácí přebírali otěže zápasu a dostávali se i do šancí a hosté hrozili už jen zkrátka. Za zmínku stojí tyč, kterou orazítkoval Tomáš Kratochvil. Domácí se dostávali více do hry a hosté pod větší tlak. Ale jak už to ve fotbale bývá, někdy se na vás štěstí uspěje a po rohu se odrazil balón k hostujícímu stoperovi. Ten naprahnul asi ze 30 m a střela zapadla krásně za tyč domácího gólmana -1:2. Domácí ještě v závěru utkání zlobili, ale skvělý výkon obrany a perfektně chytajiciho gólmana Klištence ke srovnání nevedl.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Smrk
Suk Ondřej, hráč: První minuty utkání byli trošku oťukáváním, ale po pár minutách jsme měli více ze hry my náš výkon korunoval, krásnou brankou, kterou vsítil po samostatném úniku Tomáš Paty, Patočka. Ten zaznamenal první střelecký úspěch ve Smrku, takže jako pokladník ho budu muset spravedlivě zkasírovat (smích), ale co bývá ve Smrku zvykem a pro mě nepochopitelně, se začneme hádat a přestaneme hrát fotbal. Soupeř toho taky právě využil k vyrovnání. Druhá půlka byla z naši strany špatná, domácí přebírali otěže zápasu a dostávali se i do šancí, my jsme hrozili už jen zkratka, ale nakonec se štěstí přiklonilo k nám.



Sestavy


SK Radkovice
M. Kašparides [-] - T. Růžička [-] , R. Žák [-] (69. L. Kočí [-] ) , L. Pekárek [-] (37. M. Svoboda [-] ) , L. Diviš [-] (75. M. Hlouch [-] ) , Z. Nykrmajer [-] , R. Odstrčil [-] , J. Nemeškal [-] , V. Zahradník [-] , M. Pitor [-] , J. Pekárek [-]

TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - D. Franc [-] , F. Wortner [-] , K. Ondrák [-] , V. Jaskula [-] - T. Patočka [-] (69. K. Horký [-] ) , L. Slavík [-] , Š. Hort [-] , O. Sobotka [-] - O. Suk [-] , T. Kratochvíl [-] -

ŽK: 26. R. Žák , 72. V. Zahradník - 23. T. Patočka .
Hráči zápasu: J. Pekárek - F. Wortner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Libor - SÝKORA Milan (N), KŘEČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Souboj dvou sousedů v tabulce skončí spravedlivou dělbou bodů.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích