Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B otočily doma duel s Mohelnem


Branky


9

Fotbalité Dukovan B dokázali splnit roli favorita, když otočili nepříznivý stav na svoji stranu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nečekaně ovládli první půli

V sobotu odpoledne,za slunečného počasí si asi 100 diváků našlo cestu na "EL CLÁSICO" III.třídy sk. A hrané v Dukovanech. Hosté z Mohelna se sešli v solidní sestavě a jistě chtěli v derby bodovat. Začali také mnohem lépe a vytvořili si dobré šance na skórování. Ve 24 minutě se jim podařilo vstřelit branku,když gólman Pelán vyrazil standartku k nepokrytému Drápelovi a ten pohodlně dorazil. Hra se začala vyrovnávat. Šance byly vidět na obou stranách. Ve 37 minutě viděl po druhé žluté kartě Sladký červenou a hoté šli do deseti. .O dvě minuty později se hostům podařilo i v deseti zvýšit vedení na 0:2,když se domácím nepodařila ofsajdová past. Dvě minuty před koncem první půle snížil Soukup na 1:2 a bylo jasné že v druhé půli uvidí diváci ještě drama.

Domácí zápas otočili

 Ve druhém poločase docházel hostům dech. Více ze hry měli Dukovany a 60 minutě se jim podařilo také srovnat. Po úniku Fojtáška na pravé straně jeho přihrávce skóruje Pislcajt. Domácí v 70. minutě zahrávali pokutový kop, který byl ovšem sporný a tak Pelán poslal sportovně míč vedle. Domácí dotáhli zápas do vítězného konce. Fojtášek opět uniknul po pravé straně a střelou z vápna upravil na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Petr Pislcajt, hráč: Hosté začali mnohem lépe a vytvořili si dobré šance na skórování. Po prvním gólu však šli do deseti. Sice ještě skóre navýšili, ale mi jsme nakonec dokázali zápas otočit.

TJ Mohelno
Adam Mohelský, hráč: "Neskutečná komedie ze strany rozhodčího. Evidentni snaha potopit tym Mohelna od prvni branky do site domacich. Hrat v 10 lidech proti 12 je tezky, ale I tak Mohelno bylo vyrovnanym souperem, bohuzel hra telem pro nas znamenala okamzite nesmyslnou penaltu, taktez bezne strety okamzite piskane evidentne mimoznim rozhodcim! Stejna hra telem ve vapne domaciho tymu samozrejme nepiskano."



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
V. Pelán [-] - P. Jílek [-] , M. Křišťál [-] , J. Gazdík [-] , L. Traxler [-] - Z. Hrubeš [-] , P. Pislcajt [-] , L. Pelán [-] , M. Fojtášek [-] - F. Smysitel [-] , V. Soukup [-] (57. S. Procházka [-] ) -

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - P. Horký [-] , R. Ostrý [-] , P. Vaníček [-] (46. P. Žák [-] ) , L. Drápela [-] , F. Staněk [-] , J. Sladký [-] , M. Kerndl [-] (68. A. Mohelský [-] ) , V. Ležák [-] (46. P. Gruntorád [-] ) , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] (46. M. Dvořák [-] )

ŽK: 41. M. Fojtášek , 79. L. Pelán - 22. J. Sladký , 41. P. Vaníček , 45. F. Žák , 51. M. Kerndl , 65. F. Staněk , 70. A. Mohelský . ČK: 37. J. Sladký .
Hráči zápasu: M. Fojtášek - J. Světlík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - BLAŽEK Pavel (N), MATĚJKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Dukovany bezpečně drží druhé místo a to by mělo platit i po tomto zápase.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích