Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč byla proti Březníku šťastnější


Branky


11

 Valeč si v důležitém domácím zápase připsala proti Březníku výhru a drží šanci na záchranu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali v závěru

Za slunečného, poměrně teplého odpoledne začalo utkání mezi domácí Valčí, která již body potřebuje jako sůl, a hostujícím Březníkem. Úvodní minutky nabídly poměrně vyrovnané utkání, střele domácího Kárníka, který se dostal do zakončení, však scházela potřebná přesnost. A to bylo z aktivity domácích zhruba tak všechno, protože pak mnohem nebezpečnější byli právě hosté, kteří hrozili převážně po právě straně přes Fraňka často kombinujícího s Musilem. A vypracovali si několik šancí, ale jednou míč směřující k tyčce vytáhl domácí brankář Diviš, podruhé míč lízl zvnějška břevno. Valečští se do zakončení příliš nedostávali, ale když už, tak to stálo za to. Tři minuty před odchodem do kabin se prosadil po kombinaci Martin Ludvík a domácí šli do vedení.

Divoký průběh druhé půle šťastněji pro domácí

Kdo by čekal, že gól do šatny hosty položí, tak se pletl. Gól na konci poločasu totiž jakoby ukolébal domácí, protože než zpozorovali, že už začal druhý poločas, vytahovali míč z branky, když jim ho tam po akci opět po pravé straně dopravil Milan Požár. A hosté byli aktivnější i nadále, zhruba do 60. minuty, kdy domácí okysličili sestavu prostřídáním. Pak jakoby si domácí uvědomili důležitost utkání a začali svého soupeře tlačit, i když se do nějaké brankové šance nedostali. Tak se musel k přímému kopu postavit  kapitán Michal Kárník a zkušeně vymetl horní růžek Zedníčkovy branky. No a když ke konci nepovedený centrovaný míč propadl k Janu Brabcovi, který akrobatickým způsobem propálil Zedníčka potřetí, vypadalo to na jasnou záležitost. Jenže hned chvíli na to, již na konci zápasu, Březník zásluhou Víta Fraňka snížil na rozdíl jediné branky. Pak se ztrhla mela před valečskou brankou, kdy hostující Musil doslova trefil domácího Chládka, jenže rozhodčí zapisující si branku toto neviděl, a tak vyloučil pouze mstícího se Kárníka.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Radost ze tří bodů kazí vyloučení dvou hráčů, sice si za obě můžeme sami, nicméně na konci zápasu rozhodčí vylučoval za něco, co vlastně neviděl, paradoxně z toho může profitovat Březník, jehož hráč měl dostat také ČK a nedostal.




Sestavy


SK Valeč
A. Diviš [-] - P. Chládek [-] , J. Pokorný [-] (77. M. Kopuletý [-] ) , O. Kopuletý [-] (63. J. Brabec [-] ) - J. Sirota [-] (62. M. Melkes [-] ) , J. Ludvík [-] , M. Chytka [-] , M. Kárník [-] , O. Molák [-] (87. P. Burian [-] ) - M. Ludvík [-] , F. Macek [-] (46. D. Cabejšek [-] )

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - P. Ptáček [-] (46. T. Vyskočil [-] ) , F. Horký [-] , D. Břoušek [-] , M. Flesar [-] - J. Musil [-] , V. Franěk [-] , O. Horký [-] , L. Rybníček [-] - M. Požár [-] , J. Trojan [-] (84. M. Sýkora [-] ) -

ŽK: 49. J. Pokorný . ČK: 79. J. Ludvík , 90. M. Kárník - 79. D. Břoušek .
Hráči zápasu: P. Chládek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBA Michal - KÁRNÍK Jiří (N), PROCHÁZKA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2018 06:28
Povedené shrnutí zápasu, jen musím opravit závěr. V mele po poslední brance nebyl Musil, ale Požár :-)

Tip: výhra domácích

Valeč potřebuje bodovat jinak ji hrozí sestup proto věřím že by mohli udolat doma tři body

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Další vyrovnaný zápas se očekává v tomto zápase, ale domácí tým už nutně potřebuje získat tři body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích